Het Laatste Nieuws http://hetlaatstenieuws.info Interessante teksten die ertoe doen! Fri, 16 Jun 2017 21:45:28 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8 Oculus Rift Virtual Reality Bril http://hetlaatstenieuws.info/oculus-rift-bril-virtual-reality/ Tue, 19 Jan 2016 20:36:04 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=34648 De Oculus Rift is misschien wel de bekendste virtual reality bril die er te koop is. Nou ja te koop. Onlangs werd bekend dat de levering van de Oculus Rift bril met twee maanden is vertraagd. Klanten van het allereerste uur die de Oculus Rift VR bril in de pre-order hebben besteld moeten nu twee maanden langer wachten op deze fantastische virtual reality bril. Of dit nu voor alle pre-orders geldt, of dat het slechts om een bepaalde batch gaat is niet duidelijk. De Oculus Rift zou eigenlijk op 28 maart worden verstuurd en dit wordt nu dus juni of

The post Oculus Rift Virtual Reality Bril appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

De Oculus Rift is misschien wel de bekendste virtual reality bril die er te koop is. Nou ja te koop. Onlangs werd bekend dat de levering van de Oculus Rift bril met twee maanden is vertraagd.
Klanten van het allereerste uur die de Oculus Rift VR bril in de pre-order hebben besteld moeten nu twee maanden langer wachten op deze fantastische virtual reality bril. Of dit nu voor alle pre-orders geldt, of dat het slechts om een bepaalde batch gaat is niet duidelijk.
De Oculus Rift zou eigenlijk op 28 maart worden verstuurd en dit wordt nu dus juni of juli. Kijk ook eens op de website van de fabrikant voor de allerlaatste ontwikkelingen.

oculus rift bril

De Oculus Rift bril

De ontwikkeling van de Oculus Rift bril is pas goed op gang gekomen toen Palmer Luckey het bedrijf Oculus VR oprichtte en een campagne op kickstarter begon. 2,4 miljoen dollar werd er opgehaald! Een ongelofelijk bedrag. Later besloot ook facebook om te investeren in dit project en er werd 2 miljard dollar vrijgemaakt om de Oculus Rift VR bril te produceren.

Misschien wel een van de bekendste televisie momenten was in het programma “de wereld draait door”. matthijs van Nieuwkerk maakte hier kennis met een prototype van de Oculus Rift bril.
Bekijk hier de beelden:

Wilt u ook een virtual reality bril kopen?

Als u een virtual reality bril wilt kopen dan heeft u meer keuze dan alleen de Oculus Rift bril. Veel fabrikanten zijn druk bezig om nog dit jaar een VR bril op de markt te brengen.
Sony heeft onlangs aangekondigd dat de Playstation VR bril in oktober in de winkel ligt. Deze VR bril is bedoeld voor de Playstation 4. De Oculus Rift is een VR bril die u op de PC aansluit. Maar er zijn ook andere VR brillen zoals de HTC Vive die u ook op de PC kunt aansluiten.
VR Bril kopen? Kijk dan eens op www.oculus-rift-kopen.nl

The post Oculus Rift Virtual Reality Bril appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
Wat kosten zonnepanelen tegenwoordig? http://hetlaatstenieuws.info/wat-kosten-zonnepanelen/ Tue, 19 Jan 2016 08:01:39 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=18978 De techniek om zonne-energie om te zetten in elektriciteit door middel van zonnepanelen wordt voortdurend verbeterd. De zonnepanelen krijgen een steeds beter rendement en de prijs van een zonnepaneel daalt elk jaar. In Nederland zijn zonnepanelen, vanwege de prijsdaling, steeds meer in trek. En dat zie je terug als je in je eigen woonwijk kijkt. Steeds meer huishoudens plaatsen zonnepanelen op hun dak. Niet omdat het nou zo mooi staat, maar omdat zonnepanelen in Nederland steeds meer rendabel worden. Hebben we in Nederland eigenlijk wel genoeg zon voor zonnepanelen? Dit is een vaak gehoord misverstand waarom mensen besluiten om toch

The post Wat kosten zonnepanelen tegenwoordig? appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

wat kosten zonnepanelen
De techniek om zonne-energie om te zetten in elektriciteit door middel van zonnepanelen wordt voortdurend verbeterd. De zonnepanelen krijgen een steeds beter rendement en de prijs van een zonnepaneel daalt elk jaar.
In Nederland zijn zonnepanelen, vanwege de prijsdaling, steeds meer in trek. En dat zie je terug als je in je eigen woonwijk kijkt. Steeds meer huishoudens plaatsen zonnepanelen op hun dak. Niet omdat het nou zo mooi staat, maar omdat zonnepanelen in Nederland steeds meer rendabel worden.

Hebben we in Nederland eigenlijk wel genoeg zon voor zonnepanelen?

Dit is een vaak gehoord misverstand waarom mensen besluiten om toch maar geen zonnepanelen te nemen. Echter niets is minder waar. Zonne-energie is de best verdeelde energie bron op aarde. De verschillen tussen de gebieden met de meeste zon en de minste zon is een factor 3. Er is zoveel zonne-energie op aarde aanwezig dat de zon in 1 uur meer energie levert dan alle mensen op aarde in 1 jaar zouden verbruiken.

Wat kosten zonnepanelen?

De prijs van een zonnepaneel is in de afgelopen 5 jaar gehalveerd en nu kost een Wp (Watt-peak) nog ongeveer €1,80 vergeleken met €3,60 in 2009. In de komende jaren zal de prijs van zonnepanelen nog verder dalen, alhoewel de daling minder snel zal gaan als de voorgaande jaren.
Om een voorbeeld te geven. Een gemiddeld huishouden verbruikt ongeveer 3600 kilo Watt uur per jaar (kWh) Om al deze elektriciteit met zonnepanelen op te wekken heeft u 3600/0,9 = 4000 Wp aan vermogen nodig voor uw zonnepanelen. Een zonnepaneel levert in Nederland ongeveer 0,9 kWh per Wp per jaar op.
Een zonnepanelen installatie kost u dan 4000 x €1,80 = €7.200,- inclusief installatie en BTW.

Subsidie zonnepanelen en BTW terugvragen op zonnepanelen

Subsidie op zonnepanelen is afgeschaft maar er zijn andere regelingen voor in de plaats gekomen, zoals de energiebespaarlening. Wilt u meer informatie over BTW zonnepanelen terugvragen klik dan op de link.

Vergelijk zonnepanelen prijzen en bespaar nog meer

Door de prijzen van zonnepanelen te vergelijken kunt u nog meer geld besparen op de aanschafkosten. Door het aanvragen van meerdere zonnepanelen offertes vorkomt u dat u teveel betaald voor de installatie. Er zijn diverse aanbieders waar u eenvoudig offertes kunt aanvragen voor zonnepanelen. Zoals bijvoorbeeld op Zonnepanelen kosten

Zonnepanelen zijn populair

Dat zonnepanelen steeds populairder worden kan je goed zien aan de nieuwsberichten in de krant. Steeds vaker lees je dat zonnepanelen worden gestolen. Zoals hier bij een voetbalclub en hier in een opslag loods.

Investeer ook in Zonne-energie – Plaats zonnepanelen op uw dak!

zonnepanelen offerte

The post Wat kosten zonnepanelen tegenwoordig? appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
VPRO Tegenlicht: De doorbraak van duurzame energie http://hetlaatstenieuws.info/vpro-tegenlicht-de-doorbraak-van-duurzaam/ Tue, 12 Jan 2016 10:11:16 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=19566 Duurzame energie is goedkoper aan het worden dan energie opgewekt uit fossiele brandstoffen. De keuze om te investeren in duurzame energie wordt dus steeds meer een economische keuze in plaats van “omdat het goed is voor het milieu”. De verschuiving van fossiele brandstof naar duurzame energie zal hierdoor nog meer in een stroomversnelling komen. De prijzen van zonnepanelen zullen nog verder dalen De komende jaren zal de prijs van zonne-energie nog verder dalen en steeds meer landen zullen het omslagpunt bereiken waarbij duurzame energie goedkoper is dan energie uit fossiele brandstof. Op dit moment is het al zover in Brazilië,

The post VPRO Tegenlicht: De doorbraak van duurzame energie appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

zonnepanelen vergelijken
Duurzame energie is goedkoper aan het worden dan energie opgewekt uit fossiele brandstoffen. De keuze om te investeren in duurzame energie wordt dus steeds meer een economische keuze in plaats van “omdat het goed is voor het milieu”.
De verschuiving van fossiele brandstof naar duurzame energie zal hierdoor nog meer in een stroomversnelling komen.

De prijzen van zonnepanelen zullen nog verder dalen

De komende jaren zal de prijs van zonne-energie nog verder dalen en steeds meer landen zullen het omslagpunt bereiken waarbij duurzame energie goedkoper is dan energie uit fossiele brandstof.
Op dit moment is het al zover in Brazilië, Australië, Chili en delen van de Verenigde Staten.

Eén van de belangrijkste oorzaken voor de scherpe prijsdalingen van zonne-energie is China. En dit keer komt het niet doordat de productie van de zonnepanelen daar zo goedkoop is. De echte reden is de enorme vraag naar zonnepanelen uit China zelf, waardoor de prijzen van zonnepanelen zo dalen dat de elektriciteit opgewekt door zonnepanelen goedkoper is dan de elektriciteit opgewekt met fossiele brandstof, zoals kolen en gas.

Onlangs heeft de VPRO in het programma Tegenlicht een documentaire uitgezonden “De doorbraak van Duurzame Energie”. Mocht u deze uitzending gemist hebben dan kunt u hier en promo bekijken.

Bekijk de uitzending hier welke op 13 maart is uitgezonden op Nederland 3.

– Advertentie –
Advertentie zonnepanelen

The post VPRO Tegenlicht: De doorbraak van duurzame energie appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
Een elektrisch skateboard kopen http://hetlaatstenieuws.info/een-elektrisch-skateboard-kopen/ Sat, 09 Jan 2016 21:49:50 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=34668 Een elektrisch skateboard kopen wordt misschien wel de rage van 2016. U heeft er vast wel eens een gezien bij u in de buurt. Grote kans dat u dan een hoverboard, ook wel mini-segway genoemd, heeft gezien. Eigenlijk is dit geen skateboard meer. De wielen zitten namelijk aan de zijkant en door voorover te leunen gaat u vooruit. Elektrisch skateboard kopen. Welke moet u kiezen? Als u een elektrisch skateboard wilt kopen dan zijn er verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Om maar gelijk met een van de allerbeste elektrische skateboards te beginnen, het boosted board. Jammer genoeg kunt u

The post Een elektrisch skateboard kopen appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

Een elektrisch skateboard kopen wordt misschien wel de rage van 2016. U heeft er vast wel eens een gezien bij u in de buurt. Grote kans dat u dan een hoverboard, ook wel mini-segway genoemd, heeft gezien. Eigenlijk is dit geen skateboard meer. De wielen zitten namelijk aan de zijkant en door voorover te leunen gaat u vooruit.

hoverboard kopen

Hoverboard

Elektrisch skateboard kopen. Welke moet u kiezen?

elektrisch skateboard kopen

Het Boosted Board

Als u een elektrisch skateboard wilt kopen dan zijn er verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Om maar gelijk met een van de allerbeste elektrische skateboards te beginnen, het boosted board. Jammer genoeg kunt u dit elektrisch skateboard nog niet in Nederland kopen. Meer weten over dit fantastische board? kijk dan op www.boosted-board.nl. U vindt er video’s en informatie over elektrische skateboards.

Naast het boosted board kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het elektrisch skateboard van Yuneec. Deze fabrikant is bekend van zijn drones en maakt dus ook skateboards. Het Yuneec E-Go elektrisch longboard skateboard is ook nog enigszins betaalbaar. Kost een boosted board al gauw 1500 euro, een Yuneec skateboard koop je al voor €740,-.

En er zijn nog meer versies te koop. Kijk voor een overzicht op deze website met elektrische skateboard informatie.

Het ultieme elektrisch skateboard kopen

De meeste mensen kennen wel het skateboard uit de film Back to the Future. Dit skateboard, ook wel hoverboard genoemd, zweeft boven de grond. Voor de skateboard fans is dit toch wel het ultieme elektrische skateboard.
Is het technisch mogelijk om zo’n skateboard te maken? In deze video zie je dit hoverboard wat boven de grond zweeft. Nep of echt? Oordeel zelf.

Auto fabrikant Lexus heeft ook een hoverboard skateboard uitgebracht. Is dit hoverboard dan ook niet echt? Ik dacht het niet.
Kijk naar de video en geniet van dit schitterende board.

Is een elektrisch skateboard legaal in Nederland?

In Nederland houden wij ervan om voor alles regels te bedenken, zo ook voor een skateboard met een motortje. Sommigen beweren dat een elektrisch skateboard niet is toegestaan, althans als je sommige kranten mag geloven en internet forums. De wet loopt altijd achter als het om nieuwe technische ontwikkelingen gaat.
Een elektrische fiets is legaal omdat de fietser zelf moet blijven trappen om vooruit te bewegen. Daarom wordt de elektrische fiets als een gewone fiets gezien. Bij een elektrisch skateboard is het ook mogelijk om het board op de ouderwetse manier te gebruiken, namelijk door te steppen. Het voordeel is dan weer dat ook de accu wordt opgeladen. De elektrische motor op een skateboard zou je dus kunnen zien als een ondersteuning van het handmatig voortbewegen.
Is een elektrisch skateboard legaal? Ik zou er niet wakker van liggen en lekker gaan skateboarden op zo’n prachtig board.

The post Een elektrisch skateboard kopen appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
Advies van de hypotheekadviseur bij een huis kopen http://hetlaatstenieuws.info/advies-van-hypotheekadviseur-huis-kopen/ Tue, 05 Jan 2016 10:42:16 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=40464 Als je een huis wilt kopen, moet je over veel verschillende aspecten nadenken. Ga je alleen een huis kopen of met een partner, zus of misschien wel met een heel gezin. Als je weet met hoeveel mensen je een huis wilt, dan moet je kijken welk huis voor jou betaalbaar is en past bij jouw financiële situatie. Als je een huis op het oog hebt dan moet je net als veel andere mensen een hypotheek afsluiten bij de bank. Bij de bank kan je geld lenen voor je nieuwe woning en dit betaal je in termijnen weer terug. Het aflossen van

The post Advies van de hypotheekadviseur bij een huis kopen appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

Als je een huis wilt kopen, moet je over veel verschillende aspecten nadenken. Ga je alleen een huis kopen of met een partner, zus of misschien wel met een heel gezin. Als je weet met hoeveel mensen je een huis wilt, dan moet je kijken welk huis voor jou betaalbaar is en past bij jouw financiële situatie.

Als je een huis op het oog hebt dan moet je net als veel andere mensen een hypotheek afsluiten bij de bank. Bij de bank kan je geld lenen voor je nieuwe woning en dit betaal je in termijnen weer terug. Het aflossen van de hypotheekschuld is in tegenstelling tot 10 jaar geleden weer helemaal actueel. Er zijn ook verschillende verzekeringen voor je huis waar je rekening mee moet houden. Als je niet weet hoe je dit allemaal moet aanpakken of je wilt een duidelijk advies dan is het handig om een hypotheekadviseur in te huren.

Waarom een hypotheekadviseur?

hypotheekadviseurOm een hypotheek af te sluiten vraagt de hypotheekadviseur om je laatste financiële informatie, zoals de salarisstrook en jaaropgave. Zo kan de hypotheekadviseur je het beste helpen. Eigenlijk zegt de naam het al, de adviseur helpt jou bij het kiezen van de juiste hypotheek.

Als eerste gaat hij je om jouw persoonlijke situatie vragen. Of je alleen woont of samenwoont of getrouwd bent, maar ook of je eigen geld hebt om te investeren in je nieuwe woning.
Daarna berekent de adviseur met hoeveel je maximaal kunt lenen. Je kunt natuurlijk geen villa kopen als je salaris dit niet toelaat. De adviseur geeft je een onafhankelijk advies en houdt rekening met je persoonlijke situatie. Vervolgens maakt hij een passende offerte en is het aan jou of jullie om deze te ondertekenen.
Uiteindelijk zal je de definitieve hypotheekakte en de koop overeenkomst tekenen bij een notaris, anders is het niet rechtsgeldig.

Het is dus verstandig om een hypotheekadviseur in te schakelen, want hij/zij is bekend met alle kleine regeltjes die jij misschien over het hoofd zou zien.
Ook is het een fijne gedachte dat je een onafhankelijk hypotheekadvies hebt gekregen en dat je met plezier een huis kunt kopen.

The post Advies van de hypotheekadviseur bij een huis kopen appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
Kan ik direct zwanger worden? http://hetlaatstenieuws.info/kan-ik-direct-zwanger-worden/ Tue, 05 Jan 2016 09:10:48 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=40446 Veel vrouwen willen graag zwanger worden, maar hoe zit alles in elkaar, kun je direct zwanger worden? Er zijn veel regels waar je je aan moet houden. Als eerste moet je jezelf afvragen of je wel echt zwanger wilt worden. Ook moet je kijken naar je financiële situatie, zit je een beetje krap dan is het waarschijnlijk beter om even te wachten. Een kind onderhouden kost veel geld. Een kind opvoeden is zeker niet goedkoop en je moet ook veel tijd vrij hebben. Een woning die groot genoeg is, is ook van belang. Het hoeft zeker geen villa te zijn,

The post Kan ik direct zwanger worden? appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

Veel vrouwen willen graag zwanger worden, maar hoe zit alles in elkaar, kun je direct zwanger worden? Er zijn veel regels waar je je aan moet houden.
Als eerste moet je jezelf afvragen of je wel echt zwanger wilt worden. Ook moet je kijken naar je financiële situatie, zit je een beetje krap dan is het waarschijnlijk beter om even te wachten. Een kind onderhouden kost veel geld. Een kind opvoeden is zeker niet goedkoop en je moet ook veel tijd vrij hebben.
verloskundige
Een woning die groot genoeg is, is ook van belang. Het hoeft zeker geen villa te zijn, als het maar een huis is met de juiste hygiëne en dat de basisregels goed zijn. Zoals een goed binnenklimaat en verder dat de kinderkamer een raam heeft.
Als je zeker weet dat je zwanger wilt worden is het slim om een verloskundige om advies te vragen. Zij kan je uitleggen wanneer je het vruchtbaarst ben en zal je zeggen wat je niet en wel mag eten. Roken en drugs is al slecht voor je eigen lichaam, maar als je zwanger wilt worden/bent moet je dit dus zeker niet gebruiken.

De bevalling

De bevalling vindt meestal plaatst tussen de 37ste – 42ste week en je kunt ervoor kiezen om dit thuis te doen of in het ziekenhuis. Vaak wordt je in het ziekenhuis al eerder opgenomen, zodat ze weten dat alles goed gaat. Als je thuis gaat bevallen is het belangrijk dat je een verloskundige hebt. Deze gaat je helpen met de bevalling en ook na de bevalling zal ze je verder helpen. De verloskundige weet wat het beste is voor de baby, omdat ze daar een opleiding voor heeft gevolgd.
Als de baby geboren is ben je moeder en geloof me het is een prachtig gevoel. Het komt steeds vaker voor dat vrouwen thuis bevallen, en dankzij de verloskundigen is dit ook steeds fijner omdat de moeders goed ondersteund worden.

The post Kan ik direct zwanger worden? appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>
Zonne-energie wordt steeds goedkoper http://hetlaatstenieuws.info/zonne-energie-wordt-steeds-goedkoper/ Sat, 02 Jan 2016 11:01:19 +0000 http://hetlaatstenieuws.info/?p=20045 De opmars van zonne-energie is niet meer te stoppen. Zonne-energie is hard op weg om in steeds meer landen fossiele energie in te halen als energiebron. De verschillende ontwikkelingen zoals het klimaat akkoord, de toenemende vraag uit de markt en de technische verbeteringen zorgen ervoor dat de prijzen van zonnepanelen aan het dalen zijn. Zonne-energie wordt steeds goedkoper Zo zal door schaalvergroting de prijs van zonnepanelen verder dalen. De vraag naar zonnepanelen in China is explosief gestegen waardoor in China de productie van zonnepanelen is toegenomen. Maar ook in de Verenigde Staten is het een en ander aan de hand.

The post Zonne-energie wordt steeds goedkoper appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>

opmars zonne-energie
De opmars van zonne-energie is niet meer te stoppen. Zonne-energie is hard op weg om in steeds meer landen fossiele energie in te halen als energiebron. De verschillende ontwikkelingen zoals het klimaat akkoord, de toenemende vraag uit de markt en de technische verbeteringen zorgen ervoor dat de prijzen van zonnepanelen aan het dalen zijn.

Zonne-energie wordt steeds goedkoper

Zo zal door schaalvergroting de prijs van zonnepanelen verder dalen. De vraag naar zonnepanelen in China is explosief gestegen waardoor in China de productie van zonnepanelen is toegenomen. Maar ook in de Verenigde Staten is het een en ander aan de hand.
Lees dit artikel eens van 2 Maart uit The Washington Post:
“Solar energy is poised for an unforgettable year”.
2016 wordt het jaar voor zonne-energie in de VS, men verwacht dat de sector een enorme groei gaat doormaken. Solarcity is een enorme fabriek aan het bouwen in Buffalo die in 2017 klaar is voor de productie van de allernieuwste zonnepanelen.
Maar ook door de technische verbeteringen van de zonnepanelen zelf zal de vraag naar zonne-energie verder doen toenemen.

Zonne-energie is nu al goedkoper dan fossiele brandstof

In enkele landen zoals Brazilië en Australië, maar ook in enkele staten van de VS en Spanje is de elektriciteit opgewekt met zonne-energie nu al goedkoper dan die opgewekt met fossiele brandstoffen.
Dit zal bijdragen aan een nog sterkere groei en verdere prijsdaling van zonnepanelen.

Het rendement op zonnepanelen is nu al 6,5%

Het rendement wat u op uw investering in zonnepanelen kunt behalen is nu al 6,5%. Vergelijk dat eens met de rente die u krijgt als u het bedrag op een spaarrekening laat staan. Veel mensen stellen de uitgave voor deze investering in zonnepanelen steeds weer uit omdat ze in de veronderstelling zijn dat ze de investering niet terug kunnen winnen. De zogenaamde terugverdientijd.
Maar wat vaak vergeten wordt is dat uw woning meer waard wordt als u zonnepanelen op uw dak plaatst. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat een woning met zonnepanelen ook nog eens sneller verkoopt, mocht u willen verhuizen.
Het allermooiste is natuurlijk dat u uw woonlasten verlaagd als u kiest voor zonnepanelen. Zeker als u straks met pensioen gaat is dat een fijn vooruitzicht.

Investeer ook in Zonne-energie – Plaats zonnepanelen op uw dak!

zonnepanelen offerte

The post Zonne-energie wordt steeds goedkoper appeared first on Het Laatste Nieuws.

]]>