vloer isoleren header
Lifestyle

Begin de lente helemaal zen met prachtige neutrals

De lente staat voor de deur! De diepe, warme kleuren van de winter verdwijnen naar de achtergrond en lichte, frisse kleuren doen hun intrede. Wil jij je interieur lenteproof maken? We helpen je graag aan inspiratie!

Nordvpn banner

Heerlijk zen voor een oase van rust

Je huis is een plek om tot rust te komen. Door te kiezen voor lichte, neutrale kleuren geef je je huis niet alleen een schitterende frisse look, je creëert hiermee ook rust. Neutrale tinten zoals wit, crème en lichtgrijs zorgen voor een zen omgeving waar jij de chaos en drukte van alledag even achter je kunt laten. Met zilver of donkergrijs geef je het geheel een moderne touch, terwijl je met goud en koper juist een klassieke look tevoorschijn tovert.

Zachte tinten of een contrastkleur

Wil je graag wat meer kleur? De rustige uitstraling behoud je door te kiezen voor zachte tinten, zoals bloesemrood of hemelsblauw. Liever iets gedurfder? Kies dan één opvallende contrastkleur en laat deze op meer plekken in het interieur terugkomen (bijvoorbeeld in je accessoires).
raamdekoratie kwantum

Natuurlijke materialen

Een fris en zen interieur maak je af met natuurlijke materialen. Kies bijvoorbeeld voor licht hout of bamboe.
Ook je raamdecoratie is belangrijk. Je kunt hiermee spelen met licht en de perfecte lichtinval creëren. Vouwgordijnen of shutters passen naadloos in deze woonstijl. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de raamdecoratie van Kwantum. Volop keuze voor een klein budget!
raam decoratie van kwantum

Decoratie: less is more!

Ook voor de decoratie geldt: houd het rustig. Kies een paar accessoires die dienst doen als blikvanger en houd de rest van je interieur strak en opgeruimd. Een grote vaas met een plant (of kleine boom) is een waanzinnige finishing touch. Zo is jouw interieur helemaal klaar voor de lentezon
zachte tinten interieur

zonnepanelen header
error: Inhoud is beschermd!