woning isoleren header
Tech

Een elektrisch skateboard kopen

Een elektrisch skateboard kopen wordt misschien wel de rage van 2016. U heeft er vast wel eens een gezien bij u in de buurt. Grote kans dat u dan een hoverboard, ook wel mini-segway genoemd, heeft gezien. Eigenlijk is dit geen skateboard meer. De wielen zitten namelijk aan de zijkant en door voorover te leunen gaat u vooruit.

Nordvpn banner
hoverboard kopen

Hoverboard

Elektrisch skateboard kopen. Welke moet u kiezen?

elektrisch skateboard kopen

Het Boosted Board

Als u een elektrisch skateboard wilt kopen dan zijn er verschillende modellen waaruit u kunt kiezen. Om maar gelijk met een van de allerbeste elektrische skateboards te beginnen, het boosted board. Jammer genoeg kunt u dit elektrisch skateboard nog niet in Nederland kopen. Meer weten over dit fantastische board? kijk dan op www.boosted-board.nl. U vindt er video’s en informatie over elektrische skateboards.

Naast het boosted board kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het elektrisch skateboard van Yuneec. Deze fabrikant is bekend van zijn drones en maakt dus ook skateboards. Het Yuneec E-Go elektrisch longboard skateboard is ook nog enigszins betaalbaar. Kost een boosted board al gauw 1500 euro, een Yuneec skateboard koop je al voor €740,-.

En er zijn nog meer versies te koop. Kijk voor een overzicht op deze website met elektrische skateboard informatie.

Het ultieme elektrisch skateboard kopen

De meeste mensen kennen wel het skateboard uit de film Back to the Future. Dit skateboard, ook wel hoverboard genoemd, zweeft boven de grond. Voor de skateboard fans is dit toch wel het ultieme elektrische skateboard.
Is het technisch mogelijk om zo’n skateboard te maken? In deze video zie je dit hoverboard wat boven de grond zweeft. Nep of echt? Oordeel zelf.

Auto fabrikant Lexus heeft ook een hoverboard skateboard uitgebracht. Is dit hoverboard dan ook niet echt? Ik dacht het niet.
Kijk naar de video en geniet van dit schitterende board.

Is een elektrisch skateboard legaal in Nederland?

In Nederland houden wij ervan om voor alles regels te bedenken, zo ook voor een skateboard met een motortje. Sommigen beweren dat een elektrisch skateboard niet is toegestaan, althans als je sommige kranten mag geloven en internet forums. De wet loopt altijd achter als het om nieuwe technische ontwikkelingen gaat.
Een elektrische fiets is legaal omdat de fietser zelf moet blijven trappen om vooruit te bewegen. Daarom wordt de elektrische fiets als een gewone fiets gezien. Bij een elektrisch skateboard is het ook mogelijk om het board op de ouderwetse manier te gebruiken, namelijk door te steppen. Het voordeel is dan weer dat ook de accu wordt opgeladen. De elektrische motor op een skateboard zou je dus kunnen zien als een ondersteuning van het handmatig voortbewegen.
Is een elektrisch skateboard legaal? Ik zou er niet wakker van liggen en lekker gaan skateboarden op zo’n prachtig board.

Nordvpn banner
error: Inhoud is beschermd!