vloer isoleren header
Lifestyle

Gezellig puzzeltocht teamuitje gehad

Niet lang geleden heb ik een ontzettend leuk puzzeltocht teamuitje gehad. Het uitje was een soort ‘puzzeltocht Amsterdam’, waarbij we de stad in moesten trekken in groepjes. Maar anders dan bij een andere puzzeltocht, zat er in iedere groep een saboteur! Dat gaf een leuke extra draai aan het bedrijfsuitje, en zorgde ervoor dat we steeds goed moesten nadenken over onze samenwerking. Er zijn tegenwoordig veel van dit soort leuke uitjes waarbij je veel moet puzzelen. Hieronder vind je nog een paar leuke ideeën voor een teamuitje.

Nordvpn banner

Bedrijfsuitje citygame Amsterdam

In de hoofdstad heb je sowieso veel keus wat betreft een leuk bedrijfsuitje. Of je nu van actief houdt, van puzzelen of van allebei, je vindt vast wel het perfecte teamuitje in Amsterdam. Een leuke citygame houdt in dat je actief de stad ingaat om, in samenwerking met je teamgenoten, moet puzzelen, of een quiz moet spelen. Denk bijvoorbeeld aan Escape the City: een escape room, maar dan op de schaal van de hele stad! Je komt in bekende onderdelen van Amsterdam, zoals de Jordaan, de Wallen en het centrum. Met een lekker hapje en drankje erbij is dit het recept voor het perfecte bedrijfsuitje!

Een puzzeltocht teamuitje is de ideale manier om aan teambuilding te doen.

Puzzeltocht grote groep

Als je een bedrijfsuitje hebt, ben je meestal met een grote groep. Dan is het heel enerverend om in een puzzeltocht het tegen elkaar op te nemen in kleinere teams. Welk team blinkt uit in samenwerking en lost de puzzels het snelst op? Bij zo’n activiteit kan ieder teamlid meedoen, zodat iedereen plezier heeft aan de puzzeltocht. Na het spel kun je gezellig met de hele groep gaan eten of borrelen, voor de perfecte afsluiter.

teamuitje amsterdam

Teamuitje in een grote stad

Behalve in Amsterdam, kun je ook in andere grote steden in Nederland een citygame spelen. Iedere eigen stad heeft zijn eigen buurten en bezienswaardigheden, die iedere puzzeltocht door de stad uniek maken. Zo heb je bijvoorbeeld in Rotterdam de haven en Blijdorp, In Utrecht de Dom en het Domplein, en in Eindhoven het gezellige centrum. In deze steden kun je leuke puzzeltochten of een spannende Escape the City doen! Ook buiten Amsterdam zijn er dus genoeg mogelijkheden voor een spetterend bedrijfsuitje.

Citygame teambuilding

Als je voor een bedrijfsuitje een leuke activiteit zoekt, is het tegenwoordig heel populair om iets in de stad te doen. Een stadswandeling kan altijd, maar als je lekker actief wilt zijn, dan is een spel veel leuker. Een puzzeltocht teamuitje is de ideale citygame om de parate kennis, samenwerking en avontuurlijkheid van je collega’s te testen. De leuke competitie, gezellige sfeer en een lekker hapje en drankje zorgen ervoor dat een citygame de ideale manier is om aan teambuilding te doen.

drogisterij aanbieding bol
error: Inhoud is beschermd!