hovenier header
Lifestyle

Het geven van een feest!

Hoe organiseer je eigenlijk vandaag de dag een verjaardagsfeest? Je moet rekening houden met het aantal personen, wat drinken al die mensen en wat voor muziek ga je draaien? Je hebt er echt zin in. Eindelijk weer eens een echt feest geven. Je lekker vrij voelen, met iedereen kletsen en je helemaal laten gaan.
Vergeet daarbij niet dat iedereen tegenwoordig helemaal druk is. En om die reden een overvolle agenda heeft. Van jong tot oud. Begin daarom al snel met organiseren en laat minimaal één maand van tevoren weten dat je een feest geeft. Op die manier weet je ook ver voor het feest hoeveel en wat voor boodschappen je moet doen.

algemeen banner bol.com

De voorpret van het geven van een feest

Het is hartstikke leuk om een feestje te organiseren. Lekker uitnodigingskaarten bedenken en zelf maken. Wie ga je allemaal uitnodigen? Maak een lijstje met namen en wat die mensen drinken. Zo kom je er snel achter hoeveel licor 43 cuarante y tres je moet aanschaffen. En welke theesoorten je moet kopen. Verse muntthee is erg hip. Net als een fles Licor 43 natuurlijk!

Muziek en dansen!

Ook hip is de nieuwste muziek via Spotify door je tot feesthal omgebouwde woonkamer laten klinken. Je hebt je kamer een lekker stoer industrieel uiterlijk gegeven met veel ijzer en hout. Een paar toffe grote spotlights en je kunt heerlijk uit je dak gaan.

Daar hoort wat jou betreft absoluut likeur 43 bij. Heerlijk! Vergeet de buren niet te zeggen dat je een feestje geeft en nodig ze uit. Kunnen ze lekker meedansen. Daarnaast zijn de hapjes van groot belang. Gaan we gezond en bio, stout en uitdagend of gewoon lekker allebei?

Laat je gasten maar zelf kiezen wat ze willen eten. Kleine chickenwraps, geroosterd paprika met roomkaas en rucola, dadels, olijven, stokbrood en tomaat met mozzarella en basilicum. Top! Nu de drank even doornemen. Ten eerste cuarenta y tres, dat hippe drankje moet je zeker hebben staan. Of is het quarante tres? Bier en wijn, dat spreekt voor zich. Maar er zijn ook een paar alcoholvrije types bij. Alcoholvrije wijn is tegenwoordig heerlijk om te drinken, dus die komt ook op je lijst. Nou, ook een heleboel fris op de kaart en dan party!

nordvpn banner2

error: Inhoud is beschermd!