woning isoleren header
Wonen

Meubelwinkels in Amsterdam

Ben je woonachtig in of ga je verhuizen naar Amsterdam en op zoek naar leuke meubels? Dan kan je je hier oriënteren op goede meubelwinkels in Amsterdam die precies gespecialiseerd zijn op waar jij naar op zoek bent. Amsterdam heeft een hoop te bieden dus het is eenvoudig om door de bomen het bos niet meer te zien. Hopelijk helpt dit je bij je zoektocht.

drogisterij aanbieding bol

Outlet of design meubelwinkels in Amsterdam

Als je op zoek bent naar goedkope meubels zijn er voldoende outlet meubelzaken te vinden in Amsterdam. Ga hiervoor bijvoorbeeld naar Smeg Outlet in Zuid voor scherp geprijsde meubelstukken. Bij de ArenA vind je Profijt Meubels Amsterdam die de laagste prijs voor meubels garandeert. Ben je echter op zoek naar echte designmeubelen? Ga dan naar HAY aan de Spuistraat. Ze bieden prachtige designmeubelen van eetkamerstoelen tot salontafels en zelfs tuinbanken.

Voor persoonlijk advies over je interieur kun je goed terecht bij Ganezza aan de Hoofdweg. Naast persoonlijk advies bieden ze je specifieke en ongelimiteerde aandacht voor ieder meubelstuk, zodat elk meubelstuk uniek is. Voor houten tafels op maat kun je goed naar Pardoes gaan aan de Overtoom. Voor een eigen vintage sfeer in je huis kun je kijken bij de Weldaad. Een uitstekende plek om je een middag te vermaken door alle uiteenlopende meubelstukken te bekijken. Een andere optie is DasGaaf, waar iedere week nieuwe spullen binnenkomen. Hier kun je veel artikelen uit de jaren 60 en 70 vinden. Als je meubels wilt vinden van nog langer geleden kun je het beste naar Vintage Virus gaan in Amsterdam Zuidoost.

Amsterdam biedt nog veel meer

Wat hierboven als tips gegeven staat is natuurlijk pas het topje van de ijsberg. Amsterdam is groot en heeft een gigantisch aanbod aan meubelwinkels voor ieders smaak. Het kan geen kwaad zelf ook te kijken naar je eigen wensen, maar de bovengenoemde plaatsen zijn ideale plekken om inspiratie op te doen voor je interieur. Veel succes met het vinden van de perfecte meubels om je helemaal thuis te voelen in je eigen inrichting!

zonnepanelen header
error: Inhoud is beschermd!