zonnepanelen header
Lifestyle

Mijn favoriete Netflix series!

Is er iets leuker dan lekker op de bank hangen terwijl je jouw favoriete Netflix series kijkt? Velen van ons spenderen meerdere dagen in de week de avonden op deze manier. Soms wordt er maar één aflevering gekeken, andere keren wordt een heel seizoen in één keer gebinged. We hebben allemaal wel onze eigen favoriete Netflix series. Wat maakt onze favoriete Netflix series zo verslavend? En wat zijn mijn eigen favoriete Netflix series? Je kunt hieronder het antwoord op deze vragen vinden.

drogisterij aanbieding bol

Waarom zijn sommige series zo verslavend?

Je favoriete Netflix serie kijken is soms leuker dan film kijken. Maar wat maken je favoriete Netflix series zo verslavend? Ten eerste kun je er voor thuis blijven, je hoeft niet weg om deze activiteit uit te voeren. Ten tweede kun je jouw favoriete Netflix series bingen. Alle seizoenen van een serie zijn te vinden op deze streaming service, waardoor je in één keer vele afleveringen kunt bekijken. Daarnaast is leuke van series kijken dat sommige series een trend of hype zijn. Velen kijken tegelijk, iedereen heeft het erover. Deze gedeelde ervaringen over jullie favoriete Netflix series is nog een reden waarom sommige series zo verslavend zijn.

Dit zijn mijn favoriete Netflix series!

Iedereen heeft zijn eigen favorieten. Dit zijn mijn favoriete Netflix series van dit moment. Al deze series zijn eenvoudig te bekijken via deze streaming service.

favoriete netflix series

The Good Place

Inmiddels zijn de eerste drie seizoenen van deze serie op Netflix te vinden. Niet alleen is deze comedyserie over de meest aparte hemel ooit enorm grappig, maar er wordt ook nog eens een heerlijk filosofie sausje over het geheel gegoten. Dit, gepaard met de interessante hoofdpersonages, maakt The Good Place tot één van mijn favoriete Netflix series van dit moment.

Breaking Bad

Volgens sommigen is Breaking Bad de beste televisie serie ooit. Ook voor mij is dit één van mijn favoriete Netflix series. Walter White is een scheikunde leraar met kanker. Aangezien het einde nadert, besluit hij om nog één laatste keer flink geld te verdienen door Crystal Meth te maken. Maar hij merkt al snel dat je niet de criminele onderwereld kunt betreden zonder zelf je ziel te verliezen.

Stranger Things

Misschien wel de meest bekende serie dit Netflix zelf geproduceerd heeft. Een groep jongeren komt in aanraking met Eleven, een vreemd meisje met een groot geheim. Deze serie zit vol referenties naar de jaren tachtig, de films van Steven Spielberg en de boeken van Stephen King. Hierdoor is deze serie een fantastische mix van een coming of age serie, sciencefiction, horror en nostalgie.

Sherlock

Je hoeft geen Sherlock te zijn om uit te vogelen dat deze serie één van de beste series op Netflix is. De serie volgt de avonturen van een moderne Sherlock Holmes en John Watson. Elke aflevering is weer even spannend. Met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Martin Freeman.

Black Mirror

Iedereen heeft het erover wanneer er weer een nieuwe aflevering van uit is: Black Mirror. Deze mix van sciencefiction en horror zal je met elke nieuwe aflevering weer versteld doen staan.

Ben erg benieuwd naar jouw favoriete netflix series?

zonnepanelen header
error: Inhoud is beschermd!