zonnepanelen header
Tech

Oculus Rift Virtual Reality Bril

De Oculus Rift is misschien wel de bekendste virtual reality bril die er te koop is. Nou ja te koop. Onlangs werd bekend dat de levering van de Oculus Rift bril met twee maanden is vertraagd.
Klanten van het allereerste uur die de Oculus Rift VR bril in de pre-order hebben besteld moeten nu twee maanden langer wachten op deze fantastische virtual reality bril. Of dit nu voor alle pre-orders geldt, of dat het slechts om een bepaalde batch gaat is niet duidelijk.
De Oculus Rift zou eigenlijk op 28 maart worden verstuurd en dit wordt nu dus juni of juli. Kijk ook eens op de website van de fabrikant voor de allerlaatste ontwikkelingen.

Nordvpn banner

oculus rift bril

De Oculus Rift bril

De ontwikkeling van de Oculus Rift bril is pas goed op gang gekomen toen Palmer Luckey het bedrijf Oculus VR oprichtte en een campagne op kickstarter begon. 2,4 miljoen dollar werd er opgehaald! Een ongelofelijk bedrag. Later besloot ook facebook om te investeren in dit project en er werd 2 miljard dollar vrijgemaakt om de Oculus Rift VR bril te produceren.

Misschien wel een van de bekendste televisie momenten was in het programma “de wereld draait door”. matthijs van Nieuwkerk maakte hier kennis met een prototype van de Oculus Rift bril.
Bekijk hier de beelden:

Wilt u ook een virtual reality bril kopen?

Als u een virtual reality bril wilt kopen dan heeft u meer keuze dan alleen de Oculus Rift bril. Veel fabrikanten zijn druk bezig om nog dit jaar een VR bril op de markt te brengen.
Sony heeft onlangs aangekondigd dat de Playstation VR bril in oktober in de winkel ligt. Deze VR bril is bedoeld voor de Playstation 4. De Oculus Rift is een VR bril die u op de PC aansluit. Maar er zijn ook andere VR brillen zoals de HTC Vive die u ook op de PC kunt aansluiten.
VR Bril kopen? Kijk dan eens op www.oculus-rift-kopen.nl

vloerverwarming header
error: Inhoud is beschermd!