woning isoleren header
Lifestyle

Waar vind je de beste horoscoop van vandaag en morgen?

Je vindt het leuk of je vindt het onzin. Meer smaken lijken er niet te zijn. Maar, wat zijn horoscopen nou eigenlijk en waar moet je zijn voor de beste horoscoop van vandaag of morgen?

Nordvpn banner

Wat is een horoscoop?

Een horoscoop is gebaseerd op actuele zon, maan- en planeetstanden die worden vergeleken met de globale stand van de zon in de geboortehoroscoop (iemands sterrenbeeld). Dat is eenvoudig te rubriceren, elk jaar omstreeks iemands verjaardag staat de zon op dezelfde plaats in een bepaald teken van de dierenriem. Deze standen worden geplaatst in een kader van huizen, een projectie van de twaalf tekens op aarde. Dit geheel relateert een astroloog aan gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden. Een heel ingewikkeld verhaal, als je niet thuis bent in de materie.

algemeen banner bol.com

Waarom vinden mensen een horoscoop zo leuk?

Wij mensen zijn nieuwsgierig en we willen graag de touwtjes in handen houden. Hoe mooi is het dan als je aan de hand van je horoscoop al een beetje kan weten wat er staat te gebeuren? Op internet zijn heel erg veel horoscopen te vinden. Ik zocht er voor mezelf 3 op van dezelfde dag om de verschillen te bekijken. Ik ben geboren op 6 december en ben dus een boogschutter.

Horoscoop.nl

Er staat vandaag niet zo heel veel spannends voor je op het programma. Dus het is even tijd om het wat rustiger aan te doen en te genieten van de stilte om je heen. Neem de tijd voor jezelf en om lekker aan te rommelen in je eigen huis. Jouw tijd komt straks wel weer, maar nu nog even niet. Doe de dingen die moeten gebeuren en doe die dan ook op je allerbest. Bereid je eveneens voor op de grootse dingen die straks gaan gebeuren. Het lijkt of het heel erg klikt met iemand die je maar af en toe ziet.

Horoscooporakel.nl

Vandaag staat voor jou “leiding geven” centraal. Kijk goed om je heen om te kijken waar je deskundigheid wordt gewenst en stuur bij waar nodig.

Jouwhoroscoop.nl

Als je je fit voelt, moet je het juist rustig aan doen.
 Wees verstandig, ontspan jezelf, door je fysiek in te spannen en bouw jouw krachten rustig op. Je zult het één van de komende dagen hard nodig hebben.
 Als het weer het toestaat, kan je vandaag weer even uit gaan. Pak die frisse neus, maar misschien is het ineens te warm.


beste horoscoop vandaag en morgen
Dit zijn dus 3 horoscopen van dezelfde dag. Uit twee van deze horoscopen bleek dat ik me in de nabije toekomst blijkbaar niet goed zou gaan voelen, want ik moet het rustig aan doen en mijn krachten sparen. In de andere horoscoop gaat het juist over werk. Wat op de betreffende dag wel van toepassing was. De dagen na de desbetreffende horoscopen heb ik in de gaten gehouden of ik me slecht voelde, of ik inderdaad mijn energie extra nodig had gehad. In mijn geval was dit dus niet het geval, maar misschien gold het voor andere boogschutters wel.

Ook heb ik een rondje gedaan langs sites van en over mediums voor de beste horoscoop van vandaag. Je zou toch denken dat ze er extra veel verstand van hebben. Wat ik opvallend vond is dat de horoscopen daar veel specifieker zijn. Letterlijk voorspellen wat er deze dag gaat gebeuren. En je dus ook meteen weet of het klopt (in mijn geval dus totaal niet). Eigenlijk kan het natuurlijk ook niet. Ik ben boogschutter, maar iedereen die tussen 23-11 en 21-12 is geboren is dat ook. Maar de standen van de zon, maan en planeet zijn dagelijks anders. Dus bij iemand die eind november is geboren zou best gebeurd kunnen zijn wat de voorspelling was, terwijl dat bij mij niet het geval was.

Waar vind je de beste horoscoop van vandaag en morgen?

Ja, de beste? Eerlijk gezegd weet ik het niet. Er zijn zo veel websites die horoscopen publiceren, en geen 1 is er hetzelfde. Dus welke is goed? En welke niet? Ik heb geen flauw idee. Heb je echt interesse in deze materie? Dan kun je denk ik het beste een aantal sites gedurende een paar dagen gaan volgen, misschien komt er na een paar dagen wel een website uit met de beste horoscoop van vandaag.
Na een tijdje googelen vond ik in de bovenste 10 zoekresultaten al 4x dezelfde horoscoop. Ook hierin wordt dus best veel gekopieerd.

vloerverwarming header
error: Inhoud is beschermd!