vloer laten leggen header
Werk

Zakelijke pakketten versturen rond het weekeinde

Wil je zakelijke pakketten versturen rond het weekeinde of rond de feestdagen? Bedenk dan dat bijvoorbeeld tijdens de  kerstperiode bijna twee keer zoveel post en pakketten, zakelijk of particulier, worden verstuurd dan normaal. Niet alleen worden er nog heel veel kerstkaarten op papier verstuurd, ook worden tegenwoordig steeds meer cadeaus online besteld, en dus als pakket bezorgd.

algemeen banner bol.com

Daarnaast werken veel bezorgers niet tijdens de feestdagen. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar voor veel Europese landen. Hou dus rekening met langere levertijden dan normaal. Ook in het weekeinde werken niet alle pakket bezorgers, informeer dus goed of jouw pakketbezorger in het weekeinde ophaalt en levert.

Verzendkosten pakketje

De verzendkosten voor het verzenden van een pakket hangen af van de bestemming, het gewicht, de afmetingen en speciale wensen aan de bezorging. De meeste bezorgers delen pakketten in tariefgroepen in, met voor iedere tariefgroep maximum afmetingen en/of een maximumgewicht. Deze gaan altijd uit van verpakking in een rechthoekige doos. Veel verzenders bieden (tegen een vergoeding) hun eigen verzenddozen in soorten en maten. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen verpakkingsmateriaal gebruiken.
Moet je zakelijk veel pakketten verzenden? Dan kun je kortingen krijgen in staffels.

Zakelijke pakketten versturen rond het weekeinde? Hou rekening met een langere levertijd!

Zakelijk tarieven vergelijken

Er zijn inmiddels heel veel aanbieders voor het verzenden van pakketten, zowel in Nederland als internationaal. Door de veelheid aan de aanbieders, en de manier waarop de kosten van het verzenden van een pakket zijn samengesteld, is het moeilijk een goed inzicht te krijgen waar je het beste je pakket kunt verzenden.
Als je zelf bij iedere aanbieder de kosten moet uitzoeken, ben je veel tijd kwijt, zeker als je voor grotere verzendingen met staffels en kortingen offertes moet aanvragen. Een vergelijkingssite voor het versturen van zakelijke pakketten biedt dan uitkomst.

Goedkoop pakket versturen in Europa

Zakelijke pakketten versturen, rond de feestdagen, het weekeinde of op een ander moment, doe je het liefst zo goedkoop mogelijk. Als je verzending binnen Europa blijft, kun je meestal goedkoop verzenden, omdat pakketten geheel over land worden getransporteerd. Dat is vaak veel goedkoper dan overzees, waarbij een pakket wordt gevlogen.

Luchttransport is wel een optie binnen Europa als je pakket er zo snel mogelijk moeten zijn, maar aan expresbezorging kan een flink prijskaartje hangen. Is een langere bezorgtijd geen probleem, dan kan je in Europa via diverse aanbieders goedkoop een pakket verzenden. En dan kun je ook goedkoper zakelijke pakketten versturen rond het weekeinde!

alarmsysteem header
error: Inhoud is beschermd!