dakkapel header
Wonen

Designradiatoren voor het hele huis

Radiatoren zoals je die nog van vroeger kent zijn nooit heel mooi geweest. Dat is voor die tijd ook niet erg want ze hadden maar één doel en dat was het huis opwarmen. Tegenwoordig zijn er steeds meer alternatieven om het huis te verwarmen en daarom hebben fabrikanten mooie designradiatoren ontworpen. Deze worden steeds populairder en dat is begrijpelijk. Want je kijkt graag naar een mooie designradiator en wilt hem daarom in het zicht hangen. Dat daarnaast het huis lekker verwarmd wordt is bijna bijzaak geworden.

drogisterij aanbieding bol

Designradiatoren in mooie kleuren en een strak design

Wat voorheen een simpele keuze was is tegenwoordig wat lastiger geworden. Het kiezen van een designradiator want er is zo veel keuze. Er zijn diverse kleuren en vormen waar uit gekozen kan worden waardoor de designradiator makkelijk past bij de rest van het interieur.

Strakke en rechte lijnen zien we steeds meer terug. Dit is een moderne look en past dan ook in een modern interieur. Houd je meer van een landelijke stijl dan is het aan te raden om te kiezen voor ronde vormen. Combineren is uiteraard ook mogelijk. Dit zorgt voor een speels effect maar is wel lastiger om de juiste combinatie te vinden.

Wat perfect aansluit op een modern interieur zijn de kleuren zwart en antraciet. Deze kleuren zien we steeds vaker voorkomen bij designradiatoren. Je kan dan ook stellen dat een moderne stijl dé trend is die je vaak zal tegenkomen.
design radiator modern

Verticaal in plaats van horizontaal

Zo ver ik het mij kan herinneren zag je vroeger met name horizontale radiatoren in huizen hangen. Deze nemen vrij veel ruimte in beslag waardoor grote delen van de muur niet meer gebruikt worden. Met een beetje geluk zat de radiator onder het raam.

Zeker in kleine ruimtes kan je elke centimeter gebruiken. Neem bijvoorbeeld de badkamer. Hier moet je wel een badkamerradiator hebben die verticaal geïnstalleerd wordt. Alles staat namelijk al vol met sanitair. Gelukkig zijn er ook design radiatoren voor de badkamer.
Maar ook in de rest van het huis is een verticale design radiator ideaal. Zo benut je veel meer van de ruimte en ziet het er super strak uit.

Conclusie

We zien een verschuiving in de wereld van de verwarming. Vloerverwarming wordt steeds populairder omdat het niet te zien is. Maar wil je juist mooie elementen toevoegen aan je interieur dan is een mooie designradiator dé perfecte oplossing.

zonnepanelen header
error: Inhoud is beschermd!