vloer laten leggen header
Lifestyle

Deze dingen heeft iedere vrouw in haar handtas!

Een handtas, er zijn maar weinig vrouwen die er maar een hebben. De meeste vrouwen gaan absoluut niet van huis zonder hun handtas. Een kleine clutch waar net een pinpas in past, een handzame tas met de meest belangrijke spullen, of een grote tas met alles wat een vrouw misschien wel nodig kan hebben. Maar, welke dingen heeft iedere vrouw in haar handtas zitten? Ook jij!

Nordvpn banner

Deze dingen heeft iedere vrouw in haar handtas!

 • Praktische spullen in iedere handtas

  Wat is het eerste wat jij in je handtas stopt als je de deur uitgaat? Jouw smartphone waarschijnlijk. Daar kunnen we inmiddels al lang niet meer zonder. We gebruiken hem soms om mee te bellen, maar veel vaker om mee te appen, onze route op te bekijken, het nieuws en het weerbericht. We delen via die telefoon onze levens op Social Media. Dus die telefoon moet zeker weten mee, waar je ook naartoe gaat.

  Ook een portemonnee is een veel geziene gast in de handtas, hoewel ook betalen tegenwoordig net zo makkelijk met je smartphone kan.
  Een sleutelbos (met veel te veel sleutels) moet natuurlijk ook mee. De autosleutel, huissleutel, de sleutel van de brievenbus, voor de zekerheid die van je ouders en de buren. Want ja, je weet maar nooit.
  Een muntje voor de winkelwagen is ook iets wat in bijna iedere handtas te vinden is, net als een opvouwbare boodschappentas.

 • Zakelijke spullen

  Als jouw handtas mee gaat naar het werk zal je misschien ook een laptop en een agenda meenemen. Of een oplader voor je laptop, telefoon of oortjes om muziek mee te kunnen luisteren of juist in stilte te kunnen werken.

 • Verzorgingsproducten

  Zoals in de meeste tassen van een vrouw zal je zeker verzorgingsproducten bij je hebben. Sinds de Coronapandemie is handdesinfectie iets wat we niet meer kunnen missen. Maar ook zakdoekjes, lipgloss, lippenbalsem en deodorant (een ideale en legale pepperspray) zullen op veel bodems van handtassen te vinden zijn. Net als een spiegeltje, haarborstel en haarelastiekjes. En wat te denken van tampons, paracetamol en pleisters?

 • Spullen voor de kinderen

  Alle moeders met iets grotere kinderen zullen dit zeker herkennen. De luiertas is niet meer nodig, maar kleurpotloden, een spelletje, snoepjes, snoetenpoetsers en rietjes (sinds je overal papieren rietjes krijgt waar je echt niet langer dan 2 minuten uit kunt drinken voor er niets meer van overblijft) zijn echt onmisbaar voor iedere moeder.

 • Andere onmisbare spullen voor in de handtas

  Een flesje water en tussendoortjes zoals mueslirepen vind je vaak nog ergens tussen al die andere dingen die iedere vrouw in haar handtas heeft. Net als kauwgom en een zonnebril.

Hoe is het gesteld met jouw handtas? Wist je dat wij vrouwen onze tassen bijna nooit schoonmaken? Vast herkenbaar als jij een lippenbalsem vol koekkruimels uit je tas opdiept. Ben jij het type met een georganiseerde tas waarin je altijd alles direct terug kunt vinden? Of liggen jouw sleutels altijd onderin waarin je weer verzucht dat je echt die tas eens op moet ruimen? Opruimen is een optie, maar soms is een nieuwe modieuze tas kopen nog een veel beter idee!

drogisterij aanbieding bol
error: Inhoud is beschermd!