hovenier header
Reizen

Privé jet huren? Dit zijn de voordelen!

Reis in stijl, reis met een privéjet! Veel mensen overwegen het reizen met een privéjet niet, omdat ze extreem hoge kosten verwachten. Toch is het vliegen op deze wel heel bijzondere manier, vaak goedkoper dan men denkt. Daarnaast heeft een privé jet huren ontzettend veel voordelen. Benieuwd geworden? Ik vertel je er meer over!

drogisterij aanbieding bol

Reis flexibel door een privé jet in te huren

Het uren in de rij staan voor de bagageafgifte en de douane is een domper op de vakantiestemming. Daar heb je geen last van wanneer je met een privéjet op reis gaat. Je hoeft slechts een kwartier voor vertrek aanwezig te zijn in plaats van drie uur. Dat bespaart je dus een hoop tijd.

Daarbij komt dat het vliegtuig op jou wacht en niet andersom. Hoe luxe is dat! Een ander voordeel is dat een privéjet kan vertrekken en landen op een luchthaven naar keuze, waardoor je vaak veel dichter bij bestemming landt. Overstappen en tussenstops zijn verleden tijd. Een intercontinentale reis kan zomaar vijf tot tien uur korter zijn. Zo hou jij lekker meer tijd over om aan het strand te liggen.

Hoe kan je goedkoop reizen als je een privéjet inhuurt?

Een privé jet huren is duurder dan een ticket kopen voor een reis met een Boeing 747, maar geld besparen is zeker mogelijk. Zo heb je door het gebrek aan tussenstops geen onkosten aan hotelovernachtingen die je eigenlijk niet nodig hebt.

Bovendien kan je met een groot gezelschap reizen om zo de kosten te drukken. Daarnaast kan je geld besparen door een jet te huren van het juiste formaat. Het is immers zonde van je geld (en van het milieu) om een vliegtuig te huren waar 20 personen in passen om vervolgens slechts met vier passagiers aan boord te gaan. In dat geval kies je beter voor een klein turboprop vliegtuig.

De beste tip om op je vlucht met een privé vliegtuig te besparen, is door gebruik te maken van “empty leg vluchten”. Zo lift je mee met een vliegtuig dat anders leeg zou moeten terug vliegen. De kosten zijn slechts een fractie van de normale prijs!

Lees ook: Wat is goedkoper? Vroegboekkorting of een last minute vakantie?

woning isoleren header
error: Inhoud is beschermd!