alarmsysteem header
Financieel

The sandbox wint aan populariteit bij gameliefhebbers!

Gameliefhebbers opgelet: The sandbox komt er aan! Met name de liefhebbers van Minecraft kunnen hun hart ophalen bij dit spel. Hoewel The Sandbox al in 2008 werd ontwikkeld, zien we de afgelopen jaren weer een enorme groei in het aantal spelers. Bovendien komen er ook steeds meer nieuwe mogelijkheden bij. Het spel is enorm gegroeid in werkelijk alle facetten en beschikt ook nog eens over een bloeiende community. Tel hier ook nog eens de vele mogelijkheden bij op voor spelers met een winstoogmerk en je hebt hét succesnummer van dit moment te pakken.

algemeen banner bol.com

Metaverse game

Toch is nog lang niet iedereen bekend met deze metaverse game. Net als de meeste andere metaversegames zien we dat ook the sandbox op de blockchain van Ethereum werkt. The sandbox behoort wel echt tot één van de populairdere games en het is zeker de moeite waard om dit spel eens uit te proberen. Ook je kennis van NFT en cryptovaluta komt hierbij zeker van pas.

Hoe werkt The Sandbox?

Hoewel The Sandbox al heel wat jaren meedraait, is deze met name in de afgelopen jaren veel populairder geworden en ook steeds beter doorontwikkeld. Daarom bestaat de kans dat je hier nog nooit van gehoord hebt of het simpelweg nog nooit uitgeprobeerd hebt.

Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Dit spel is namelijk voor bijna iedereen geschikt. Met name voor de creatievelingen of de mensen die Minecraft al jaren in hun hart hebben zitten.

In de game creëer je een eigen avatar. Vervolgens ben je in staat om met deze avatar de 3D-wereld te onderzoeken. Hierbij is het mogelijk om een aantal leuke en grappige games te spelen, maar ook simpelweg je nieuwsgierigheid de vrije loop te laten en andere spelers op te zoeken en hun digitale bouwwerken te bewonderen. Het is tevens mogelijk om te chatten met andere spelers.

Ben je zelf erg creatief en wil je graag aan de slag met het bouwen van 3D-blokken? Laat dan je creativiteit de vrije loop en maak een eigen bouwwerk. Of – indien je wat minder creatief bent – koop direct een kant-en-klaar bouwwerk als NFT.

Spelers met een winstoogmerk

Het bijzondere aan The Sandbox is dat deze game zeker niet enkel voor de gameliefhebbers of creatievelingen is. Ook spelers met een winstoogmerk kunnen hier opgelucht ademhalen. Er is namelijk genoeg te doen om geld te verdienen. De meest gebruikte methode is toch wel het creëren van eigen NFT’s door het maken van unieke bouwwerken, maar ook nieuwe gereedschappen, schattige wezentjes of avatars.

Deze kan je vervolgens weer verkopen op een speciale NFT Marketplace. Hoe meer vraag er is naar jouw producten, hoe meer winst je kunt behalen. Het spel heeft daarnaast ook zelf verschillende evenementen en competities ontwikkeld waarbij tokens gewonnen kunnen worden.

Bij The Sandbox kan je een unieke token op de kop tikken. Deze heet ook Sandbox (afgekort tot SAND) en kan gebruikt worden bij het kopen van NFT’s op de Marketplace. Dit token kan in sommige gevallen zelfs ingeruild worden voor andere cryptovaluta.

Hoe kan je SAFEMOON kopen?

vloer isoleren header
error: Inhoud is beschermd!