zonnepanelen header
Energie

Zoek je een groepenverklaring meterkast formulier?

Zoek je een formulier met daarop de groepen van de meterkast, zodat je per fase en groep kunt aangeven welke kamer op welke groep zit? Een groepenverklaring meterkast formulier wat je zelf nog kunt aanpassen? Download dan dit exel bestand en maak je eigen groepenverklaring. Wel zo makkelijk!

drogisterij aanbieding bol

Waarom een meterkast formulier met daarop de groepen?

Het kan zijn dat je na een verbouwing extra groepen hebt laten aanleggen in de meterkast en nu zoek je een formulier waarop je deze wijzigingen kunt aangeven. Vaak worden de wijzigingen in de meterkast met een pen op het oude groepenkast formulier aangegeven. Zo wordt het al snel rommelig, onduidelijk en dus onveilig.

Daarom is het beter om een nieuw formulier te maken waarop precies staat aangegeven op welke groep welke kamer in huis zit. Zo blijft het duidelijk voor iedereen en niet alleen de klusser of elektricien.
Mocht je ooit een kamer spanningsloos willen maken dan grijp je niet mis en zet je zonder problemen de juiste groep uit.
voorbeeld groepenkast formulier

Groepenverklaring meterkast formulier downloaden

Wij hebben een groepenverklaring meterkast formulier gemaakt wat je makkelijk zelf kunt aanpassen naar jouw situatie. Het formulier heeft 19 groepen en per fase kan je aangeven wat erop is aangesloten.
Het groepenkast formulier is al deels ingevuld met een voorbeeld woning met zwembad, zonnepanelen, warmtepomp, tuinverlichting en jacuzzi.
Je kunt het groepenverklaring meterkast formulier hier gratis downloaden!
Na het downloaden pas je gemakkelijk het formulier aan en klik vervolgens op afdrukken, wel zo makkelijk!

dakkapel header
error: Inhoud is beschermd!