vloer laten leggen header
Tech

Beste VPN voor zakelijk gebruik!

Een veilige internetverbinding is van groot belang om er zeker van te zijn dat jouw gegevens niet bij de verkeerde mensen terecht komen. Je wilt je medewerkers ook buiten de deur op een veilige manier hun werk kunnen laten doen. Daarbij kan een VPN voor zakelijk gebruik helpen!

drogisterij aanbieding bol

Wat is VPN?

VPN betekent Virtual Private Network en met een VPN verbinding zorg je ervoor dat je op een veilige manier kunt internetten. Een veilige verbinding tussen jou en het internet. Door gebruik te maken van een VPN service is jouw ip-adres niet zichtbaar online.

Via jouw ip-adres ben je namelijk altijd online te traceren, omdat jouw internet provider precies weet wie bij dit adres hoort. Alles wat jij online doet is zichtbaar en kan men terug leiden naar jouw eigen ip-adres, en dus naar jou! Als je werkt via een VPN blijf je anoniem en kan je anoniem werken op het internet. Je werkt via een beveiligde, versleutelde verbinding via een externe server. Dan krijg je een nieuw ip-adres en ben je niet meer te traceren.

Wanneer gebruik je zakelijk VPN?

Werken op een vaste plek op een vast kantoor wordt in deze tijd nog maar weinig gedaan. Thuiswerken is populair en wordt steeds meer gedaan.

Maar medewerkers werken niet alleen thuis, ze maken ook vaak gebruik van flexplekken. Of nemen plaats in een horecagelegenheid en gebruiken dus ook die vaak openbare niet beveiligde internetvoorzieningen.

Voornamelijk als je werknemers hebt die veel buiten de deur werken is een zakelijke VPN een goede manier om voor een veilige online werkomgeving te zorgen. De kans dat er buiten de deur van onveilig internet gebruik wordt gemaakt is best groot. Je wilt niet dat alle bedrijfsgegevens, of gegevens van klanten in handen van de verkeerde personen terecht komen. Daarom is werken met VPN erg aan te raden.

nordvpn banner2

Wat is de beste VPN voor zakelijk gebruik?

Er zijn heel veel VPN-providers die allemaal zeggen de beste te zijn. Maar welke kies je nu als ondernemer om je internetgebruik veilig te stellen? Zeker bij VPN voor zakelijk gebruik is het van belang dat je zeker weet dat het ook daadwerkelijk veilig is. Gelukkig zijn alle aanbieders al eens vergeleken en als je echt veilig wilt internetten is een betaalde VPN aanbieder beter dan een gratis aanbieder. Volgens deze vergelijking is NordVPN als beste VPN uit de tests gekomen. Deze scoort een 9,4. Ook ExpressVPN en CyberGhost kwamen goed uit de test.

vloer isoleren header
error: Inhoud is beschermd!