woning isoleren header
Lifestyle

Hoe werkt Disney Plus?

Je hebt het vast al voorbij zien komen, op tv, reclame of in de bladen. Er is een nieuwe streamingdienst beschikbaar. Naast Videoland, Netflix en al die anderen is er nu ook Disney Plus. Als eerste land ter wereld te zien in Nederland. Samen met Canada en de Verenigde Staten is Disney Plus als eerste te bekijken in ons kleine landje! Er is zelfs een gratis proef periode tot 12 november 2019! Let hierbij wel op dat je voor die datum moet opzeggen als je niet aan een maandelijks lidmaatschap vast wil zitten.

drogisterij aanbieding bol

Wat is Disney Plus?

Zoals al gezegd, een streamingdienst. Maar dan niet met alle programma’s die op televisie zijn, en die je vooruit kunt kijken. Maar met alleen maar Disney klassiekers. Films van Pixar, Disney, Marvel, documentaires van National Geographic en alle Star Wars films. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het staat er op. Ook veel oude klassiekers zijn te zien via deze dienst. Het mooie is dat ook alles te downloaden is zodat je dit op een later moment, offline, ergens kunt kijken.

Ook gaan er exclusief voor Disney+ films en series gemaakt worden die niet in de bioscoop te zien zullen zijn. Voor Netflix een domper, want bijna alle Disneyfilms die er te zien waren zijn door Disney teruggehaald, waaronder de populaire film Frozen.

Wat gaat deze streamingdienst kosten?

In Nederland zijn de kosten €6,99 per maand of €69,99 per jaar. In de VS zijn het dezelfde kosten in dollars. Je kunt dus nog tot 12 november een proefabonnement nemen. Hiervoor neem je de volgende stappen:

  • Ga naar de website van Disney Plus en maak een account aan.
  • Betaal 0,01 eurocent met iDeal of 1 euro via PayPal om je bankrekening aan je account te koppelen
  • Download de Disney Plus app
  • Log in met je account en begin met kijken.

wat kost disney plus
Let dus wel op dat je voor 12 november op zegt als je niet vast wilt zitten aan een maandelijks abonnement!

Disney Plus heeft grote plannen en wil binnen 2 tot 4 jaar de hele wereld veroveren. Of dat gaat lukken is natuurlijk nog maar de vraag. Toch zijn er al veel positieve reacties binnen gekomen naar aanleiding van de proefperiode.

Veel ouders met kinderen zijn groot fan, voor de kinderen is er natuurlijk een gigantisch aanbod. En als die op bed liggen kijken de ouders heerlijk verder.
Dus, ben jij een Disney fan? Dan heb je nu de kans om te kijken of Disney Plus iets voor je is!

woning isoleren header
error: Inhoud is beschermd!