hovenier header
Lifestyle

Vier tips hoe je een lange afstandsrelatie spannend houdt!

Een lange afstandsrelatie of LAT relatie (Living Apart Together) heeft zo zijn voor- en nadelen. Net als elke ‘normale’ relatie. Als je jaren bij elkaar bent zal je er aan moeten werken om je relatie spannend te houden. Dit geldt voor elke relatie, niet alleen voor de ‘latters’ onder ons. Maar hoe doe je dat, een lange afstandsrelatie spannend houden?

drogisterij aanbieding bol

Een lange afstandsrelatie spannend houden? Met deze tips moet dat zeker lukken!

Hoe vaak zien samenwonende stellen elkaar nu echt? Waarschijnlijk zit je elke avond naast elkaar op de bank een serie te kijken. Dan is een relatie op afstand misschien wel veel spannender. Omdat je de tijd die je samen doorbrengt ook echt samen bent.

Er kan ook een nadeel aan zitten, want als je elkaar maar een keer per week ziet is dat niet zo leuk. Of misschien zelfs nog minder… dan ben je dus ook niet vaak intiem met elkaar. Terwijl seks in elke relatie hartstikke belangrijk is. Zonder seks mist je relatie iets. Het is dat ene speciale moment wat je alleen met je partner deelt. De gemiddelde aantal keren per week ga je dus als lattend stel niet halen, maar hoe houd je de relatie dan spannend?

 1. Stuur elkaar spannende berichtjes

  Dat kan een heel simpel tekstbericht zijn. Iets als: “ik heb mijn rode slipje aan…” of “ik moest aan je denken onder de douche”. Trigger elkaar en bouw de spanning op tot je elkaar weer ziet. Als je het aan durft kan je elkaar ook foto’s sturen, al is dit altijd een beetje ‘gevaarlijk’.

  Hoe leuk je elkaar nu ook vindt, je weet nooit wat de ander met jouw foto’s doet. Een manier om dat te tackelen is door snapchat of verdwijnende Instagram foto of filmpjes te gebruiken. Hier blijven je foto’s maar even zichtbaar en daarna zijn ze weg.

 2. Plan een virtuele date

  En nee, plof dan niet in je joggingbroek op de bank. Kleed je mooi aan, misschien wel een tikkeltje sexy? En ga bijvoorbeeld ‘samen’ eten. Wie weet waar het toe leidt…

 3. Bel elkaar eens spontaan op

  Lig je in bed en denk je aan hem? Bel hem eens op. Let er wel op dat je niet achterdochtig wordt als hij niet op neemt. Maar hopelijk dacht hij ook net aan jou en kan je elkaar dat nog even in het echt vertellen. Het kan maar zo zijn dat het leidt tot hele spannende gesprekken.

 4. Gebruik speeltjes

  Lijfelijk intiem met elkaar zijn is niet gemakkelijk op afstand. Gelukkig kunnen we tegenwoordig gemakkelijk in contact komen door middel van beeldbellen. En op die manier kan je ook hele leuke dingen doen. Zo kan je jezelf verwennen met een speeltje terwijl je partner toe kijkt, of zichzelf ook verwent. Maar wat ook heel spannend is zijn seksspeeltjes op afstand. Via een app die je op de telefoon van je partner kunt zetten kan hij je speeltje besturen. De Lush 2.0 is hier een populair, leuk (en lekker) voorbeeld van 😉

Een lange afstandsrelatie spannend houden is misschien iets meer ‘werk’, maar wel heel leuk werk. Ga niet zielig op elkaar zitten wachten maar maak het leuk en zorg ervoor dat je relatie leuk blijft met deze spannende tips!

dakkapel header
error: Inhoud is beschermd!