vloer laten leggen header
Lifestyle

Waar kan je het beste jouw motor verkopen?

Als je beginnend motorrijder bent, doe je dit vaak op een lichte motor. Ook als je wel op een zware motor mag rijden, kan het een fijner en veiliger gevoel zijn om toch met een lichtere van start te gaan. Maar na een aantal jaren ben je misschien wel toe aan een uitdagendere motor. Dan zal je eerst je oude motor moeten verkopen. Hoe pak je dat aan, en waar kan je het beste jouw motor verkopen?

drogisterij aanbieding bol

Tips hoe je zo snel mogelijk jouw motor kan verkopen!

Met een nieuwe motor in je achterhoofd wil je natuurlijk zo snel mogelijk van jouw oude motor af. En wat niet heel onbelangrijk is, je wilt er ook een goede prijs voor krijgen. Zodat je van dat geld weer een mooie nieuwe motor terug kunt kopen.

Wil jij jouw motor online verkopen? Dan zijn goede, duidelijke foto’s een must. Maar ook een goed ‘verkooppraatje’, een duidelijke advertentie en een eerlijk verhaal zijn erg belangrijk. Je wilt zelf ook niet opgelicht worden als je een motor gaat kopen, dus dat doe je ook bij een ander niet! Vergeet natuurlijk ook niet de extra’s te vermelden, zoals een kofferset, handvat verwarming en dergelijke.

Waar kan je het beste jouw motor verkopen?

Natuurlijk zijn er heel veel websites waar je zelf een advertentie op kunt zetten. Je kunt er ook voor kiezen om je motor in te ruilen bij een handelaar of dealer. Toch is zelf je motor verkopen vaak een hoop gedoe. Mensen willen komen kijken en een proefrit maken, en er gaat veel tijd in zitten.

Dat kan dus ook op een andere manier. Wat dacht je ervan om je motor te verkopen via motorenverkopen.nl. Deze website is erkend door het RDW en door de Bovag. Veilig en betrouwbaar dus! Wat voor motor je ook hebt (een klassieker, chopper of toermotor), alles kan je via deze website verkopen.

Lees ook: Waar kan je offroad motorrijden in Nederland?

Hoe werkt het?

De website werkt al jaren samen met inkopers die in motoren handelen. Zij weten dus waar ze het over hebben. Jouw motor verkopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Nadat je de gegevens van je motor hebt ingevuld, krijg je zo snel mogelijk een marktconform bod. En als je daarmee akkoord gaat, wordt je motor op afspraak bij je opgehaald. Je kunt er ook voor kiezen om hem zelf naar de locatie te brengen in Apeldoorn.

De vraag “waar kan je het beste jouw motor verkopen” is bij deze dus beantwoord. Ben jij op zoek naar een ander model motor? Een nieuwere of een snellere en wil je daarom eerst van je oude motor af? Bespaar jezelf een heleboel tijd en gedoe en verkoop je motor gemakkelijk online op deze manier.

Lees ook: Wanneer is een goed moment om over te stappen van autoverzekering?

Nordvpn banner
error: Inhoud is beschermd!