vloer isoleren header
Nieuws

Wat is een squishy?

Ben jij een fan van gadgets? Verzamel je graag gekke, leuke, en speelse hebbedingetjes? Dan zijn squishies voor jou! Wat is een squishy? Een squishy is een soort knuffel gemaakt van knijpbaar foam. Het zachte materiaal, waarvan ze gemaakt zijn, komt altijd weer in de originele vorm terug. Squishies zijn er in vele soorten, met een leuk, schattig gezichtje. Squishies passen helemaal in de trend van Kawaii speelgoed uit Japan.

drogisterij aanbieding bol

Squishy als nieuwe stressbal

De stressbal, of eigenlijk antistressbal, is al geruime tijd een trend. Een stressbal is een zacht object, meestal in de vorm van een bal, gemaakt van slow rising foam dat terugkomt in de originele vorm. Je kunt hierin knijpen om je stress kwijt te kunnen. Squishies hebben dat met stressballen gemeen: het feit dat je erin kunt knijpen, waarna de vorm terugkomt. Squishies kunnen dan ook prima dienst doen als stressbal.
squishies kopen

Wat is een squishy? Een kawaii figuurtje van zacht, knijpbaar materiaal. Een ideale gadget!

Waar kun je squishies kopen?

Squishies kunnen wel eens de nieuwe rage worden in Nederland. Toch vind je ze voorlopig nog niet bij traditionele speelgoedwinkels, zoals Intertoys. Als je squishies wilt, kun je ze het beste online bestellen. Veel van de grote webshops hebben al een behoorlijk assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld bij Ali-express een grote keuze in soorten en maten. Aarzel dus niet en bestel vandaag nog je squishy!
squishies shop

Welke soorten squishy zijn er?

We weten nu wat een squishy is, maar hoeveel keus heb je als je een squishy wilt kopen. Er is veel keus in squishies. Squishies komen in soorten en maten, van groot tot klein genoeg om aan je sleutelhanger te hangen, en in veel kleuren en vormen. Veel squishies zijn in de vorm van eten, zoals fruit, of een hamburger, of een ijsje. Ook dieren zijn erg populair als squishy: panda’s, tijgers en konijntjes. Alles wat in Japan als kawaii geldt, kan als squishy dienen.

woning isoleren header
error: Inhoud is beschermd!