zonnepanelen header
Werk

Systeemwanden zijn ideaal voor het (her)inrichten van kantoren

Eens in de zoveel tijd is het tijd voor vernieuwing, op alle vlakken. Dus ook op het gebied van de indeling van uw kantoor. Door gebruik te maken van simpele oplossingen kan een grote ruimte gemakkelijk opnieuw ingedeeld worden. Maar hoe richt je een kantoor opnieuw in? Dat kan heel gemakkelijk met systeemwanden.

drogisterij aanbieding bol

Waarom bedrijven nadenken over een nieuwe inrichting van het kantoor?

Werken uw medewerkers ook (noodgedwongen) thuis sinds de uitbraak van Corona dit voorjaar? Er zijn mensen die het thuiswerken heerlijk vinden, maar je hebt er ook die het liefst weer elke dag naar kantoor zouden gaan. In sommige functies en bedrijven is thuiswerken simpelweg onmogelijk, of op zijn minst niet wenselijk. Uw kantoor opnieuw indelen kan dan een goede oplossing zijn.

Door goede maatregelen te treffen kan uw personeel toch veilig zijn werk doen. We weten niet of alle nieuwe regels tijdelijk zijn, of misschien toch wel erg lang gaan duren. Door uw kantoor veilig in te richten kan uw personeel weer op zijn eigen plek werken.
extra werkplek creeren met systeemwanden

Het kantoor herinrichten met systeemwanden

Systeemwanden zijn er in verschillende uitvoeringen. Denk aan gips, spaanplaat, aluminium of staal. Maar ook enkel of dubbel glas is een optie. Als u een strakke wand zonder naden wil kunt u kiezen voor Metal Stud wanden. Deze worden opgebouwd uit licht metalen profielen met een gipsen beplating. Voor welk materiaal u kiest is volledig afhankelijk van uw wensen. De ene materiaalsoort heeft bijvoorbeeld betere geluidsisolatie dan de andere. Maar een glazen wand geeft weer een totaal andere uitstraling dan een gipsen wand.

Waarom systeemwanden ideaal zijn

Het plaatsen van systeemwanden is gemakkelijk te doen. Je plaatst ze supersnel, zijn verplaatsbaar en je kunt op deze manier dus gemakkelijk (extra) werkplekken creëren. Zo kunt u een extra groot kantoor maken, zodat de anderhalve meter maatregel goed in acht kan worden genomen. Of juist meerdere kleine kantoren, zodat uw medewerkers veilig alleen in een ruimte kunnen werken. Ook zou u looproutes kunnen maken door systeemwanden te plaatsen. Het ziet er door de mooie afwerking ook nog eens superstrak uit.

Door middel van systeemwanden kunt u snel en gemakkelijk extra werkplekken creëren voor uw medewerkers, of bijvoorbeeld een extra vergaderruimte maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waardoor er voor elk bedrijf een goede toepassing te vinden is.

vloer laten leggen header
error: Inhoud is beschermd!