woning isoleren header
Werk

Wat mag er niet ontbreken in elke professionele keuken?

Na een aantal magere jaren draait de horeca weer op volle toeren. We hebben het gemist om er met zijn allen weer op uit te kunnen. Om lekker op een terras neer te ploffen en weer met een groep uit eten te gaan. Maar als je in de horeca in de keuken werkt, zijn een aantal dingen echt noodzakelijk. Wat mag er niet ontbreken in een professionele keuken?

drogisterij aanbieding bol

Wat mag er niet ontbreken in elke professionele keuken?

Een professionele keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien, afhankelijk van wat voor keuken het is. Hebben we het over een pizzeria, restaurant, sushi-bar, cafetaria of een bakkerij? Overal is een professionele keuken aanwezig, waar dus professionele spullen voor nodig zijn.

 • Horeca koelkasten

  Een of meer goede koelkasten zijn onmisbaar in de professionele keuken. Deze professionele koelkasten zijn er in allerlei soorten en maten, zoals een flessenkoelkast voor frisdranken, koelkasten met glazen deuren, een klein tafelmodel of juist een grote koel-vriescombinatie. Waar je de koelkast ook voor nodig hebt, je kunt hem zeker niet missen.

 • Keukenapparatuur

  Apparaten zoals een friteuse, toasters, mixers en ovens zijn ook in iedere keuken nodig, afhankelijk van het soort horecabedrijf natuurlijk. Denk ook aan een goed fornuis of een kookplaat, een grill- of bakplaat en mixers.

 • Keukenaccessoires

  Waar je absoluut niet zonder kan zijn voldoende lepels, gardes, tangen, weegschalen, messen, snijplanken en andere keukenaccessoires.

 • Hygiëne

  Wat helemaal onmisbaar is in de horeca is hygiëne. Denk hierbij aan een goede vaatwasser en de daarbij behorende schoonmaakmiddelen, bestekbakken en afwaskorven. Maar ook afvalbakken, zeepdispensers en andere reinigingsproducten kan je nooit genoeg hebben. Lees hier meer tips om bedrijfsafval te scheiden.

 • Warmhouden

  Of je nu gaat bezorgen en daarom maaltijden wilt warmhouden, of bijvoorbeeld een buffet aanbiedt; chafing dishes, warmhoud vitrines en producten voor transport en bezorging, het is er allemaal in een professionele keuken.

Ben jij ondernemer en ben je van plan in de horeca te gaan starten, dan heb je dus professionele keukenspullen nodig! Je weet nu wat er zeker niet mag ontbreken in elke professionele keuken.

vloer isoleren header
error: Inhoud is beschermd!