woning isoleren header
Wonen

Creëer je eigen thuis en voel je thuis!

De koude winter staat weer voor de deur en de temperatuur buiten daalt. De tijd breekt aan dat we weer veel meer tijd binnen doorbrengen dan buiten. En daarom kunnen we wel stellen dat je huis in deze maanden lekker warm moet aanvoelen. Veel mensen krijgen dan ook aan het einde van het jaar de behoefte hun interieur wat knusser te maken. Maar we begrijpen dat je er uiteraard ook niet teveel geld aan wil uitgeven, daarom zetten wij de beste tips voor je op een rijtje:

algemeen banner bol.com

Warme en knusse woonaccessoires

Je huis aankleden met warme materialen doet het altijd goed. Denk aan plaids, sierkussens en vloerkleden. Voor een paar tientjes heb je bij winkels als Action, Kwantum of Ikea al leuke woonaccessoires die jouw huis een stuk warmer en sfeervoller doen ogen.

Kunst: zorgt voor een sfeervolle omgeving

Kunst, bijvoorbeeld in de vorm van een schilderij, is er voor iedereen. Of je nu houdt van heel subtiel of heel uitgesproken; een schilderij kun je vinden in alle kleuren, soorten, maten en typen.
Zie je het niet zo zitten om dit aan te schaffen om vervolgens je muur te moeten gaan beschadigen? Begrijpelijk, daarom kan je tegenwoordig eenvoudig je schilderij ophangen zonder gaten in de muur te creëren. Zo kun je dus je huis een mooie boost geven door schilderijen op te hangen en niks te beschadigen.

Lekker verven

>Heb je in de zomer voor een fris kleurtje op de muren gekozen? Bijvoorbeeld wit, geel of appelgroen? Dan is het hoog tijd om je muren nu donkerbruin, legergroen, donkerrood of misschien zelfs zwart te verven. Want kleur doet héél veel voor de warmte van je interieur.

Woondecoratie

Kaarsjes, kandelaars, beeldjes, plantjes, enzovoorts zorgen voor een warme sfeer in huis. Let wel goed op dat je de woondecoratie goed verspreid en dat het dus niet te druk word. Ook een mooie lamp bij de salon tafel of je tv zorgt voor een flinke verbetering in huis.

Wat is er nou warmer in huis dan ‘vuur’?

Denk hierbij dus aan een openhaard, ethanolhaard of een elektrische haard. Ook met héél veel kaarsjes overal in je huis kun je dus een warm gevoel creëren, maar met een open haard zorg je voor een letterlijk en figuurlijk warm huis.

Nordvpn banner
error: Inhoud is beschermd!