hovenier header
Lifestyle

Tinder profiel tips

Tinder is een app die je in staat stelt om online te daten. Wanneer er een klik is, bestaat er altijd de mogelijkheid om tevens offline een afspraakje te maken. Al voordat Tinder überhaupt een ding was, bleek uit onderzoek dat zo’n 35% van de mensen elkaar ontmoet heeft via een datingsite. Deze cijfers zijn alleen maar hoger geworden na de introductie van Tinder. Echter moet je het geluk ook wel een beetje afdwingen. Immers moeten er eerst matches ontstaan voordat je met iemand een gesprek aan kan knopen. En veelal moet je ook nog eens een grappige Tinder tekst verzinnen om daadwerkelijk op te vallen bij iemand. Daarom zetten wij een aantal Tinder profiel tips voor je op een rijtje.

Nordvpn banner

Waarom jouw Tinder profiel zo belangrijk is!

De toegevoegde waarde van een profiel op Tinder wordt nog wel eens onderschat. Echter is dit profiel wel de manier om jezelf te presenteren aan potentiële matches. Ten eerste begint het met een goede profielfoto, immers is dit veelal het eerste (en soms ook het enige) waar leuke mannen of leuke vrouwen naar kijken. Dit kan potentiële matches zo interesseren of intrigeren dat zij jouw volledige profiel gaan bekijken. Hierop kunnen mensen eventueel meer foto’s zien. Ook is het mogelijk een goede openingszin onder de main pic te plaatsen. Tevens een uitstekende manier om de aandacht te trekken.

Tinder profiel foto vrouw

Tinder bio: tips voor vrouwen

Tinder voor vrouwen is weer anders dan Tinder voor mannen. Vrouwen hebben vaker meer matches, terwijl mannen iets vaker swipen naar rechts en maar hopen dat zij tevens uitgekozen worden. Hierdoor hebben vrouwen het qua gesprekken een stuk drukker dan mannen, maar het geeft ze tevens meer keuze. Echter kan er in dit soort gevallen wel eerder Tinder burnout optreden, een vermoeidheid met de vele gesprekken die gevoerd worden. Wees daarom niet bang om uiterst selectief te zijn. Daarnaast hoef je als vrouw niet super vele moeite te doen, wat een geluk dat mannen zulke oppervlakkige wezens zijn. Een goede profielfoto, een interessante tekst en je bent er in feite al.

Tinder profiel foto man

Tinder profiel: tips voor mannen

Voor mannen is Tinder toch net weer iets ingewikkelder, in ieder geval als je hoopt op een succesvolle afloop. Natuurlijk zijn de basics belangrijk: een goede profielfoto en een interessante tekst. Maar daarna begint het echte werk, want vrouwen hebben veelal vele matches en dus vele gesprekken. Hoe val je hier tussen op? Ook dat begint bij de profiel foto: een leuke foto waarop je een activiteit uitvoert leidt veelal tot vragen van de andere kant, een goede opener. Probeer daarnaast niet te cliché te zijn, creatieve openingszinnen zijn leuk maar de meeste zijn uiterst vermoeiend. Goed zijn in Tinder is ook voor een klein gedeelte intuïtie, je moet aanvoelen wat voor type berichtjes een succes zullen zijn.

Tinder profiel tekst voorbeeld

Een goede tekst begint met een bio die de aandacht trekt. Hierbij kun je denken aan:

– Inspelen op iets wat in jouw profielfoto te zien is. Een goede manier om mensen nog eens naar je foto te laten kijken.
– Een grappig feitje.
– Duidelijke intenties met betrekking tot wat je van Tinder verwacht.
– Een unieke, leuke of grappige quote die je zelf bedacht hebt. Wees niet bang om je creativiteit te tonen.

Wanneer er een match is, kan er begonnen worden met het sturen van berichtjes. Een aantal tips:

– Geen cliché openingszin.
– Haak in op gedeelde factoren.
– Speel in op de profielfoto.

Hierna beginnen de gesprekken. Hier is het vooral van belang deze te doen op een manier die bij je past.

zonnepanelen header
error: Inhoud is beschermd!