vloer laten leggen header
Wonen

Deze 4 trends maken woningen veel vrolijker!

Er zijn heel veel verschillende stijlen woningen te vinden. Waarbij sommigen een wat meer sober design hebben, terwijl andere juist weer wat vrolijker ogen. Echter is er genoeg wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat je eigen woning altijd vrolijk oogt, ongeacht de intenties van de architect. In deze blog vertel ik je welke woontrends jouw woning een stuk vrolijker maken qua ambiance, zodat je dit zelf ook kunt toepassen.

algemeen banner bol.com

Deze 4 trends maken woningen veel vrolijker!

 • Kunstbloemen maken het verschil!

  De eerste tip is om gebruik te maken van kunstbloemen van winkels als Flowercrush.nl. Het probleem dat de meeste woningen hebben wanneer ze niet vrolijk ogen, is dat er te weinig kleuren en leven in de woning is.

  Met kunstbloemen los je dit probleem echter eenvoudig op. Kunstbloemen zijn namelijk in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar, waardoor je altijd passende kleuren in huis zal hebben die vrolijk ogen. Hoewel kunstbloemen vanzelfsprekend geen levende bloemen zijn, lijken ze zo echt dat ze je brein foppen en dit gevoel toch nog opwekken. Kunstbloemen van merken als Flowercrush zijn dus een uitstekende oplossing.

 • Vrolijke muurverf

  De tweede tip, het is erg belangrijk om vrolijke kleuren toe te passen op je muren. Muurverf kan je in talloze kleuren krijgen, waarvan er veel heel vrolijk ogen en een goede sfeer aan de ruimte kunnen geven. Wees hierbij niet te verlegen om felle kleuren toe te passen. Deze geven juist vaak de meeste vrolijkheid, mits je ze goed combineert met andere tinten.

 • Souvenirs van leuke momenten in huis hebben

  Verder is het ook een goed idee om dingen te bewaren van leuke momenten of reizen die je meegemaakt hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tickets van concerten of festivals waar je geweest bent, maar ook aan foto’s en dergelijke.

  De kunst is om dit op een leuke manier in huis te verwerken zodat het vrolijk oogt, maar toch rustig blijft. Wanneer je dit goed doet, geeft het je woning een prachtige uitstraling.

 • De platenspeler aanzetten

  Tot slot is er nog een andere prachtige manier om je woning vrolijk te maken: de platenspeler aanzetten. Hoewel dit misschien maar een klein detail lijkt, kan het toch veel meer sfeer geven dan je zou denken.

  Luister je bijvoorbeeld naar een bepaalde plaat van vroeger, dan zal deze herinneringen oproepen die kleur geven aan je woning en ervoor zorgen dat alles veel levendiger lijkt. Dit geldt ook voor vrienden die je woning bezoeken, dus het is zeker de moeite waard.

Al met al zijn dit 4 trends die woningen veel vrolijker maken. Door gebruik te maken van kunstbloemen, vrolijke muurverf en souvenirs van leuke momenten in huis te halen, kan je er meteen voor zorgen dat de sfeer in jouw woning veel meer leven krijgt. Daarnaast is de platenspeler ook een uitstekende optie om sfeer en kleur te geven.

Lees ook: Taupe muur in de woonkamer

vloer laten leggen header
error: Inhoud is beschermd!