vloerverwarming header
Lifestyle

EazeGames wil beste platform worden voor vaardigheidsspellen om echt geld!

Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar je kunt tegenwoordig daadwerkelijk geld verdienen door online je favoriete behendigheidsspellen te spelen. Rijk zul je er niet echt van worden, tenzij je de allerbeste speler bent en alle andere spelers verslaat. Dan kan het winstgedrag behoorlijk oplopen, zelfs tot boven de honderdduizend euro. Maar zoiets is alleen weggelegd voor de echte spelfanaat die bereid is om er honderden uren in te steken. Een doorsnee speler zal er waarschijnlijk meestal een leuk zakcentje aan overhouden. Maar dat geeft het spelen van dit soort spellen om echt geld wel een heel nieuwe dimensie.

drogisterij aanbieding bol

Missie van Eazegames

Twee jonge ondernemers startten in 2017 met een nieuw bedrijf dat zich begeeft in de wereld van de online spellen. Geen kansspelen, maar vaardigheidsspelen zoals Bubble Shooter, Block Puzzle en Sudoku. Vanuit een kantoorpand in het hart van Amsterdam werkt een team enthousiaste mensen aan een concrete missie: EazeGames wil het nummer-1-platform worden op het gebied van vaardigheidsspelen om echt geld.

Het grote verschil met andere aanbieders van spellen is namelijk dat je hier geld betaalt voor deelname aan een spel, maar ook geld kunt winnen als je de tegenstanders verslaat. Wie de EazeGames review leest, krijgt een goed beeld van de mogelijkheden. Omdat er geldtransacties met het spelen van de spellen gemoeid zijn, mogen alleen personen van 18 jaar en ouder deelnemen.

Wetgeving omtrent vaardigheidsspellen en geld winnen

Het spelen van online kansspelen is uitsluitend toegestaan op basis van registratie met identiteitscontrole en mag alleen bij online casino’s die hiervoor een licentie hebben. Deze wetgeving is echter niet van toepassing op het spelen van vaardigheidsspelen. Immers: hier is geen kwestie van kansen, het draait erom hoe vaardig jij zelf bent in het spelen van dit spel.

Die vaardigheid kan je via hetzelfde platform opdoen, want je kunt er ook voor kiezen om gratis (dus zonder betaling, maar ook zonder winstuitkering) te spelen. Pas wanneer je van jezelf vindt dat je het spel goed onder de knie hebt, kan je overstappen naar betaald spelen en maak je dus echt kans om geld te winnen.

Verantwoord spelen om geld

Een spelletje moet natuurlijk wel een spelletje blijven. Daarom koos EazeGames er zelf bewust voor om een maximum inzet per spel en een maximum stortingslimiet per maand te hanteren. Dit zorgt ervoor dat iedereen actief kan zijn op het platform zonder zichzelf in de problemen te brengen.

Lees ook: De mogelijkheden om te wedden in Nederland!

Nordvpn banner
error: Inhoud is beschermd!