dakkapel header
Wonen

Zeg gedag tegen geluidsoverlast met een stijlvol ontwerp!

Wil je voor eens en altijd gedag zeggen tegen geluidsoverlast, maar wil je niet de uitstraling van je huis aantasten? Met de wandpanelen van WoodUpp kan je het geluidsniveau in je kamer verlagen en tegelijkertijd een Scandinavische en unieke sfeer realiseren. Een slechte akoestiek in veel huizen, scholen of kantoren is een veelvoorkomend probleem. Maar met een lamellenwand- of plafond creëer je nodige rust voor jezelf en de buren om je heen. Als je kiest voor wand panelen, dan kies je voor het elimineren van galmen en voor een warme en natuurlijke sfeer!

algemeen banner bol.com

Waarom je moet kiezen voor wandpanelen van WoodUpp?

  • Zorgvuldig het geluidsniveau in de ruimte verlagen.
  • Te gebruiken als lamellenwand- of als zijnde plafond.
  • Volledig gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren.
  • Zorgt voor een unieke en Scandinavische sfeer in huis.
  • Maken gebruik van gerecycled plastic en duurzaam hout.
  • Keuze uit verschillende houtsoorten met donkere en lichte tinten.
  • Elimineer galmen en creëert rust voor jezelf en buren.

Verbeter de akoestiek in je kamer

Je kent het wel! Je komt een ruimte binnen en je merkt direct dat de akoestiek aan verbetering toe is. Hierdoor is het zeer moeilijk is om een fatsoenlijk gesprek te voeren. Bij WoodUpp hebben ze de perfecte oplossing hiervoor gevonden, namelijk de geluiddempende akoestische wand panelen!

Niets is belangrijker dan een goede geluidsconditie in je huis. En hoe mooi is het dan dat je met deze geluidspanelen tegelijkertijd een unieke Scandinavische natuurlijke uitstraling aan bijvoorbeeld de woonkamer geeft.

Geen geluidsoverlast meer met een Scandinavische en warme sfeer!

De wandpanelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout, wat ideaal is voor een eenvoudige aanvulling op het interieur van je huis. Het materiaal in combinatie met het uitmuntende afwerkingsniveau zorgen voor een ruwe en rustieke uitdrukking met een unieke en doordachte finishing touch.

De keuzemogelijkheid uit verschillende houtsoorten geven je vervolgens de mogelijkheid om er een persoonlijke draai aan te geven, zodat je het gewenste thuisgevoel creëert.

Geef een persoonlijke draai aan het ontwerp!

Vind je het belangrijk om voor een gedeelte inspraak te hebben op de sfeer en uitstraling van je huis? Bij WoodUpp is het mogelijk om volledig gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren de ideale sfeer in je huis of bedrijf te creëren. Het veelzijdige en grote assortiment geeft je de mogelijkheid om voor zowel donkere als lichtere tinten te kiezen. Hierdoor kan je het ontwerp op jouw manier in combinatie met een natuurrijke touch in jouw woning toepassen.

Helpen met het beschermen van de natuur

WoodUpp vindt het van groot belang om bij te kunnen dragen aan het beschermen van de natuur om hiermee een groenere en schonere wereld te creëren. Daarom is de akoestische vilt gemaakt van gerecycled plastic en het hout is afkomstig uit een duurzaam bosbouw. Zo willen ze er zorg voor dragen dat meer bomen zich voortplanten dan dat ze gebruiken voor hun panelen.

Ben jij nieuwsgierig naar wat WoodUpp voor jou kan betekenen? Bekijk de verschillende mogelijkheden en zeg voor eens en altijd gedag tegen geluidsoverlast en dat met een stijlvol ontwerp!

Lees ook: Hoe bevestig je steigerhout aan de muur?

dakkapel header
error: Inhoud is beschermd!