zonnepanelen header
Tech

De populairste apps van 2019

Koop je een nieuwe smartphone zoals de Samsung Galaxy A50, dan krijg je er talloze apps bij. Vaak wil je echter meer kunnen doen met je smartphone en daarvoor zijn er vele apps die je kunnen helpen. Misschien zoek je juist een app voor zakelijk nieuws over ondernemen of puur voor de nodige ontspanning onderweg. De drie populairste apps van 2019 heb ik voor je uitgezocht. Heb je jouw favoriete app gevonden, kijk dan ook gelijk naar een van de vele accessoires voor je smartphone. Zo beschermt een Samsung Galaxy A50 hoesje je nieuwe smartphone optimaal.

drogisterij aanbieding bol

Dit zijn de populairste apps van 2019!

Natuurlijk zijn apps zoals Whatsapp, Instagram of Facebook enorm populair en deze vind je op elke smartphone in Nederland. Maar in dit lijstje heb ik de iets minder bekende apps van 2019 voor je verzameld.
Dit zijn mijn favoriete apps van het afgelopen jaar:

  • Darkroom

    Grote kans dat je intensief gebruik maakt van de camera op je smartphone. In veel gevallen wil je de foto’s later ook bewerken. Pas dan blijkt dat de bewerkingsmogelijkheden van je smartphone beperkt zijn. Met de Darkroom-app kan je pas echt los gaan. Je hebt dan talloze filters tot je beschikking en je kan de afbeeldingen voorzien van prachtige lijsten. De premium versie zorgt ervoor dat je nog meer tools tot je beschikking hebt.

  • Adobe Spark Post

    Adobe is de bedenker van talloze apps en een van de meest opvallende apps is Adobe Spark Post. Met deze app maak je in een mum van tijd professioneel uitziende flyers, uitnodigingen en visitekaartjes. Kies uit een van de vele sjablonen en voeg je eigen tekst(en) toe. Wil je een echt professioneel resultaat, kies dan voor de betaalde versie. Je kunt dan ook je eigen logo toevoegen en je krijgt de beschikking over talloze aanvullende functies.

  • Moneon

    Zuinig omgaan met je geld is vaak een hele kunst, maar de Moneon-app maakt het je makkelijk. De basisversie is op zich al voldoende om je eigen financiën in de gaten te houden. Wil je dit samen met je partner doen, stap dan over op de pro versie. Je kunt dan ook verschillende ‘potjes’ aanmaken en zo je budget nog beter beheren.

vloerverwarming header
error: Inhoud is beschermd!