vloer isoleren header
Nieuws

Hoe kan je ondanks Corona toch leuke dingen blijven doen?

Deze coronatijd is al een aantal maanden aan de gang, waardoor steeds meer mensen zich gaan vervelen. Want er is nauwelijks meer iets te doen. Eerst waren het de terrassen die dicht gingen, daarna de restaurants en nu zelfs de musea, clubs en attractieparken. Maar gelukkig zijn er toch nog mogelijkheden hoe jij met je familie of huisgenoten leuke dingen kunt ondernemen tijdens deze corona periode (vanuit huis).

drogisterij aanbieding bol

Online naar theater of musical

Wist je dat er ook alternatieve mogelijkheden zijn om toch iets vanuit huis te kunnen ondernemen. Op zaterdagavond naar een voorstelling gaan? Veel musicals en voorstellingen kan je gewoon live op televisie zien. Je koopt nog steeds online een ticket, maar in plaats van naar het theater te gaan, is de voorstelling deze keer te zien op tv.

Dit zorgt ervoor dat jouw avond geen standaard avond wordt, maar veel leuker. Er zitten nog meer voordelen aan online naar een voorstelling kijken. Zo hoef je niet opgedoft het huis uit maar kun je vanuit je luie stoel je favoriete theatervoorstelling zien. Hoe chill is dat?

Romantisch diner voor twee

Aangezien door de corona de restaurants ook hun deuren moeten sluiten is het helaas niet meer mogelijk om uit eten te gaan. Nu hebben gelukkig veel restaurants wel een afhaal mogelijkheid.
Dus is het een speciale gelegenheid of heb je zin om eens wat lekkers te eten, dan kan je vaak op de website van het restaurant jouw favoriete maaltijd bestellen.

En met oog op de kleine restaurants, steun die vooral. Bestel daarom altijd op de eigen website en niet via de thuisbezorgd websites die daarvoor zijn gemaakt. De onderneming moet hier namelijk commissie betalen en dat gaat ten koste an de winst. Om ervoor te zorgen dat het toch als een etentje voelt kun je die ene mooie jurk of dat pak aandoen. En met een flesje wijn erbij kan het toch een romantische diner thuis worden!

Zin in een feestje?

Mocht je met huisgenoten wonen dan is er soms reden om een klein feestje te vieren thuis. Dit is niet alleen gezellig, maar ook echt nodig omdat je zo dicht op elkaar leeft. En hoe kan je dat nou beter doen dan met een themafeest?! Zo is het geen basic feest, maar wordt er ook wat moeite gedaan. En er zijn natuurlijk veel verschillende thema’s, denk hierbij aan de jaren 80, Tropical vibes of Halloween!

Niet alleen de outfits kunnen er fantastisch uitzien, maar ook de leuke versiering passend bij het thema. Zo kan je het huis omtoveren naar een horrorhuis door de lampen uit te doen en bijvoorbeeld een skelet of mummie in de hoek van de kamer te plaatsen.

Lees ook: Wat te doen op een regenachtige dag!

Uit de oude doos

Op een gegeven moment heb je alle series en films op Netflix, Disney plus en videoland wel gezien. Dus is het tijd voor wat anders. De spelletjes van vroeger kan je weer van de zolder halen. In plaats van de hele avond naar een scherm te kijken kan je met de familie of huisgenoten spelletjes gaan spelen. Denk hierbij aan mens-erger-je-niet of Ganzenbord. Er zijn ontzettend veel spelletjes die je waarschijnlijk wel hebt maar al heel lang niet hebt gespeeld. Dit brengt natuurlijk die leuke herinneringen van vroeger op! 😉

vloer laten leggen header
error: Inhoud is beschermd!